PickBall: folytatódott nagy sikerű kupasorozatunk

Vissza
PickBall: folytatódott nagy sikerű kupasorozatunk

Az elmúlt hétvégén folytatódott a 2017-ben alapított nagy sikerű kupasorozatunk, a PickBall. Szombaton az U12-es, vasárnap az U10-es korosztály csapatai játszottak egymással az Etelka sori sportcsarnokban és a Rókus II. Általános Iskolában.

Ahogyan korábban beszámoltunk róla, januárban négy egynapos tornával folytatódik a 10-13 évesek között a PickBall-kupasorozatunk, amelyen ismét új indulókat láthattunk vendégül.

Szombaton az Etelka sori sportcsarnokban az U12-es korosztály hat együttese, köztük két PICK SZEGED küzdött meg egymással. A végső győztes a Telekom Veszprém lett. Az érmeket, a különdíjakat és támogatóink ajándékait felnőtt csapatunk szlovén válogatott jobbszélsője, Mario Sostaric adta át.

A torna végeredménye: 1. Telekom Veszprém, 2. Kecskeméti Sportiskola, 3. PICK SZEGED I., 4. Békéscsaba, 5. PICK SZEGED II., 6. Pécs.

A torna különdíjasai, gólkirály: Pogonyi Gellért (Kecskeméti Sportiskola). A legjobb mezőnyjátékos: Tombor Kristóf (Telekom Veszprém. A legjobb kapus: Szabó Hunor (PICK SZEGED I.) lett.

Vasárnap 10 órától már a Rókus II. Általános Iskola tornatermében folytatódott a PickBall, viszont az U10-esek négy együttesével. Ezen a napon nem számoltunk gólokat, nem hirdettünk győzteseket, mindenki a legfontosabb élményt nyerte meg, a játék adta örömet. Egységes PickBall-érmet kaptak a gyerekek, amelyeket a MOL-PICK SZEGED férfi kézilabdacsapatának Bajnokok Ligája-győztes jobbátlövője, Jorge Maqueda adott át. A torna főtámogatójának, a Decathlon ajándékcsomagjait utánpótlás szakmai igazgatónk, Herbert Gábor nyújtotta át a négy egyesület részére.

A PickBall U10-es torna résztvevői: PICK SZEGED (Mandl Alice és Bucsányi Ibolya tanítványai), Telekom Veszprém, Békés-Drén KC, Kecskeméti Sportiskola.

Az U12-es torna képeiért kattintson ide, míg az U10-es kupa fotóiért ide.

A torna főtámogatója: a Decathlon.
Támogatók: Coop Szeged Zrt., Pick Szeged Zrt.
Médiatámogatók: Délmagyarország, Rádió 88, Szeged VTV
A PICK SZEGED Utánpótlás támogatója a KÉSZ.

Cikk: Becsei Dávid
Fotók: Faragó Imre

Közzétéve: 2019.01.14.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/18
Szerdán a tét a Magyar Kupa négyes döntőbe jutás

Szerdán 18 órakor a Magyar Kupa negyeddöntőjében a PLER-Budapest otthonában lépünk pályára. A tét a négy közé jutás.

2024
03/16
Kékbe öltözik a Down Alapítvány

Március 23-án (szombat) a Csurgói KK elleni hazai bajnokinkra meghívtuk a Down Alapítvány tagjait.

AZ ÖSSZES HÍR