Minden rendben Kristianstadban

Vissza
Minden rendben Kristianstadban

Szerdán 19 órakor az EHF-kupa C csoportjának második fordulójában a svéd IFK Kristianstad otthonában lép pályára a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor együttes szeretné folytatni a jó sorozatát, újabb győzelmet aratni a nemzetközi kupas

Minden rendben volt az úton, sőt a dán fővárosban, Koppenhágában még 10 perccel hamarabb is landolt a repülőgép. Dániából Svédországa az IFK Kristianstad autóbuszával tette meg a közel 160 kilométeres távot a csapat. Ezután ebéd, majd pihenő következett.Borús idő, előbb eső, majd havas eső fogadta a társaságot. Igazi svéd kisváros a 36 ezres település. Nincs nagy élet: rend, csend, fegyelem - röviden így lehetne jellemezni a tengerparthoz közeli várost.

19 órától tréning következik. Három sérültünk van, Roberto Parrondo, Kekezovics Marinko és Alen Blazevic. Hegedüs Márk sem tartott a csapattal, így 15 fős Juan Carlos Pastor együttese.

A svédek az első fordulóban 37-30-ra kikaptak Eperjesen a Tatran ellen, a Pick Szeged 28-27-re nyert a HBC Nantes ellen. Minden bizonnyal 5 ezer néző lesz a lelátón. Az is biztos, Jonas Larholm szülei ott lesznek a meccsen, szurkolnak a szegedi csapatnak. A svéd légióssal már a delmagyar.hu-n hosszabb interjút olvashatnak.

A szerda 19 órakor kezdődő meccsről a delmagyar.hu online szöveges tudósításban számol be, míg a csapat Facebook oldala képekkel, részeredményekkel jelentkezik.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.02.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/22
Szombaton Egerben lépünk pályára

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda liga 23. fordulójában a QHB Eger otthonában lépünk pályára.

2024
04/20
Nagy Martin: továbbra is OTP Bank - PICK Szeged

Klubunk 2025. június 30-ig meghosszabította szerződését kapusunkkal, Nagy Martinnal.

AZ ÖSSZES HÍR