Csak előre 2019-ben is!

Vissza
Csak előre 2019-ben is!

Boldog új évet! Csak előre 2019-ben is! Juhász Levente cégvezető köszöntője.

„Szép volt 2018. Most, így év vége felé sokszor gondolunk vissza az idei sikerekre. A harmadik magyar bajnoki címre, a győzelmekre, a Veszprém Aréna bevételére, a Paris SG legyőzésére. Csak néhány nagy diadalt említek, de jó visszagondolni rá. Nagy győzelmeket arattunk idén.
Új év, új remények, és mi folytatjuk az utat, amit elterveztünk. Csak előre haladunk tovább.
Emlékezni jó, de jönnek az újabb feladatok, így tudjuk, hogy dolgozni kell tovább, mert csak így tudunk újabb sikereket, győzelmeket elérni, és megajándékozni azt a szurkolótábort, amelyre igazán büszkék vagyunk.

Fejlődünk, minden szinten próbálunk a legjobbá válni. Egyre többen járnak a meccseinkre, már nem létezik olyan, hogy kis meccs, mert ezeken a találkozókon is rendre megtelik az újszegedi sportcsarnok lelátója. Ez a bizalom, a szeretet jele. Ezt szeretnénk meghálálni, szurkolóink erejével komoly sikereket elérni.

Csak előre 2019-ben is!

Boldog új évet minden MOL-PICK SZEGED-szurkolónak!"

Juhász Levente
cégvezető

Közzétéve: 2018.12.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR