Boldog karácsonyt, MOL-PICK SZEGED-család!

Vissza
Boldog karácsonyt, MOL-PICK SZEGED-család!

"Boldog karácsonyt, MOL-PICK Szeged család!" Dr. Szűcs Ernő Péter, klubunk elnökének köszöntőjét olvashatják.

Karácsony előtt kicsit nosztalgiáztam, és a kezembe került egy 2013-as kis kiadványunk. Lapozgattam, olvasgattam, hogy öt éve mit üzentünk a szurkolóknak. Az akkori köszöntőmben azt írtam, hogy egy nagy álmunk van: összetartó és népes legyen a MOL-PICK SZEGED-család.
 
Akkor sokan mosolyogtak, nehezen hitték el, hogy klubunk sikeressé válik, komoly, nemzetközileg elismert közösséget alkothat.

2014-ben jött az első nagy nemzetközi győzelem, az EHF-kupa megnyerése. 2018-ban jött az újabb nagy diadal, bajnokok lettünk. Micsoda ünneplés volt a Dóm téren! Tapsoltunk, éljeneztünk, együtt, a mi kék családunk, anyukák, apukák, nagypapák, nagymamák, gyerekek. Így alkotunk mi egy nagy közösséget, egy igazi családot.

Talán mi is belopjuk idén magunkat a karácsonyi ünnepekre, a harmadik bajnoki címünk egy csodás ajándék mindenki számára. Mi ezt az ajándékot tesszük a szurkolóink karácsonyfája alá. Ezt egy szép kék szalaggal kötöttük át, és képzeletben juttatjuk el mindenkihez, mert az az aranyérem, amit 2018-ban nyertünk, az minden MOL-PICK SZEGED-szurkolót megillet.

Boldog karácsonyt mindenkinek!

Dr. Szűcs Ernő Péter
a MOL-PICK SZEGED
férfi kézilabdacsapatának elnöke

Közzétéve: 2018.12.23.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR