Kedden reggel irány Svédország!

Vissza
Kedden reggel irány Svédország!

A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szerdán 19 órakor Svédországban, Kristianstadban lép pályára az EHF-kupa C csoportjának második fordulójában.Blazevic sérülés miatt nem játszhat.

Az ultrahang vizsgálat igazolta az elsődleges diagnózist, miszerint Alen Blazevic jobb combizmában, két centi hosszan, izomszakadás történt – mondta Szabó István, a Pick Szeged csapatorvosa. A részleges lovaglóizom szakadás szerencsére viszonylag gyorsan javul, ám ehhez intenzív gyógytornára és fizikoterápiás kezelésekre van szükség.

A játékosra – várhatóan – 12-14 nap múlva már számíthat Juan Carlos Pastor vezetőedző.

A sérült Alen Blazevic helyére a fiatal beállóst, Hegedüs Márkot nevezte a Pick Szeged a svédek elleni, szerdán, 19 órakor kezdődő összecsapásra.

Jó hír viszont, hogy Vladimir Vranjes egyelőre nem kapott eltiltást, így pályára léphet Kristianstadba.

A találkozót - a tervek szerint - Digi Sport közvetítette volna, ám hosszú tárgyalások eredményeként sem született megállapodás a svéd partnerrel, így a Pick Szeged drukkerek lemaradnak egy izgalmasnak ígérkező összecsapás élő közvetítéséről.

A delmagyar.hu azonban a találkozó szöveges tudósításával percről-percre jelentkezik.

A csapat kedd reggel 7.30-kor indul. Budapestről Koppenhágába repül a társaság, majd Kristianstadba busszal utazik tovább. Este 7 órakor tréningezik a helyi 5 ezres Arénában a csapat.

Hétfőn 19.30-kor a a Szeged VTV vendége lesz Vadkerti Attila, Bittmann Emil az Aréna sportműsorában beszélget a csapatkapitányal.

Közzétéve: 2014.02.10.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR