Csurgón zárjuk az évet

Vissza
Csurgón zárjuk az évet

Szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK otthonában lépünk pályára. Ez lesz 2018-ban az utolsó meccsünk.

A 16. meccsünk következik a K&H férfi kézilabda ligában. 2018-ban utoljára lépünk pályára szombaton 17 órakor. A Csurgói KK otthonában zárunk. Eddig minden találkozónkat megnyertünk az NB I-ben, egyetlen csapatként hibátlan mutatóval rendelkezünk. 15 meccs, 15 győzelem a mérlegünk, 533 gólt dobtunk, 379-et kaptunk.

A helyezéseket tekintve rangadó következik, hiszen a CSKK 18 ponttal a negyedik helyen áll. A Somogy megyei együttes 12 meccsen nyolcszor nyert, kétszer döntetlent játszott, kétszer pedig vereséget szenvedett.

Már pénteken útra kelünk, az éjszakát Nagyatádon töltjük. Csütörtök este és péntek délelőtt edzünk, minden foglalkozás előtt videózás szerepel a programban.

Egy biztos, hogy a hazai pirosak alaposan felszívják majd magukat, hiszen megszokott dolog, hogy Csurgón izgalmas meccset vívjunk.

Remek formában érkezünk 2018 utolsó bajnokijára, kedden este az idény legnagyobb különbségű (16 gól) győzelmével, a Cegléd ellen 39–23-ra megnyert találkozóval hangoltunk.

A Csurgói KK–MOL-PICK SZEGED meccsről közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram, Twitter) fotókkal, videókkal, friss hírekkel jelentkezünk.

Médaipartnerünk, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.13.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/23
Ellenfélmustra: Plockban kezdjük a BL-nyolcaddöntőt

A lengyel Orlen Wisla Plock otthonában holnap 16 órakor kezdjük meg a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének párharcát.

2019
03/22
Misterrel hangolunk a Plock ellen

Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a lengyel Orlen Wisla Plock otthonában lépünk pályára. Csapatunk mesterével, Juan Carlos Pastorral hangolunk.

AZ ÖSSZES HÍR