Csurgón zárjuk az évet

Vissza
Csurgón zárjuk az évet

Szombaton 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Csurgói KK otthonában lépünk pályára. Ez lesz 2018-ban az utolsó meccsünk.

A 16. meccsünk következik a K&H férfi kézilabda ligában. 2018-ban utoljára lépünk pályára szombaton 17 órakor. A Csurgói KK otthonában zárunk. Eddig minden találkozónkat megnyertünk az NB I-ben, egyetlen csapatként hibátlan mutatóval rendelkezünk. 15 meccs, 15 győzelem a mérlegünk, 533 gólt dobtunk, 379-et kaptunk.

A helyezéseket tekintve rangadó következik, hiszen a CSKK 18 ponttal a negyedik helyen áll. A Somogy megyei együttes 12 meccsen nyolcszor nyert, kétszer döntetlent játszott, kétszer pedig vereséget szenvedett.

Már pénteken útra kelünk, az éjszakát Nagyatádon töltjük. Csütörtök este és péntek délelőtt edzünk, minden foglalkozás előtt videózás szerepel a programban.

Egy biztos, hogy a hazai pirosak alaposan felszívják majd magukat, hiszen megszokott dolog, hogy Csurgón izgalmas meccset vívjunk.

Remek formában érkezünk 2018 utolsó bajnokijára, kedden este az idény legnagyobb különbségű (16 gól) győzelmével, a Cegléd ellen 39–23-ra megnyert találkozóval hangoltunk.

A Csurgói KK–MOL-PICK SZEGED meccsről közösségi oldalainkon (Facebook, Instagram, Twitter) fotókkal, videókkal, friss hírekkel jelentkezünk.

Médaipartnerünk, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR