Az év utolsó hazai meccsére készülünk

Vissza
Az év utolsó hazai meccsére készülünk

December 11-én (kedd) 17 órakor az év utolsó hazai meccsét vívjuk. A K&H férfi kézilabdaligában a Cegléd lesz az ellenfelünk. Ismét lesz a kezdés előtt plüssdobás.

Szurkolótáborunk december 11-én (kedd) idén utoljára láthatja hazai pályán csapatunkat, a MOL-PICK SZEGED-et. A K&H férfi kézilabdaligában a Cegléd gárdáját fogadjuk.

Nagy izgalommal készül mindenki, mert a kezdés előtt ismét kabalákat gyűjtünk.

Kilenc éve Magyarországon elsőként szerveztük meg a kézilabdacsapatok közül ezt a jótékonysági akciót. Annyira új volt az ötlet, hogy a Sport Klub tévé kiemelten foglalkozott az eseménnyel, a #kékek stábjának jelenlegi vezetője, Pónácz András egy nagyobb anyagot forgatott rólunk, arról, hogy a rengeteg plüss beborította a játékteret.

Most is felhívással fordulunk a szurkolóink felé! Szeretnénk, ha minél többen hoznának ajándékot, amelyeket majd rászorulóknak jutattunk el. Több helyre viszünk belőle, hogy örömet szerezzünk a gyerekeknek.

A bemutatás után közösen számolunk vissza tíztől, majd repülhetnek a kabalák.

Nagyon szeretnénk, ha népes nézősereg előtt búcsúztathatnánk az évet, a meccs végén pedig közös pacsival köszönünk el egymástól, hogy legközelebb 2019-ben találkozzunk.

A meccsre itt lehet elővételben belépőt vásárolni: jegy

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.12.07.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR