Dupla meccs szerdán és csütörtökön

Vissza
Dupla meccs szerdán és csütörtökön

Sűrű napokat él mostanság a MOL-PICK SZEGED, tegnap díjátadón vettünk részt, holnap már Mezőkövesden játszunk bajnoki mérkőzést, csütörtökön pedig Gyöngyösön.

Dupla meccs következik. Négy mérkőzésünk van hátra 2018-ban, ebből kettőt játszunk le szerdán és csütörtökön úgy, hogy csapatunk nem jön haza. Két előrehozott találkozó.

Holnap 18 órától Mezőkövesden lépünk pályára a 21. fordulóban, majd az éjjelt ugyanitt töltjük, és csak csütörtökön utazunk át a kb. 60 km-re levő Gyöngyösre, ahol csütörtökön ugyancsak 18 órakor kezdünk a 23. fordulóbeli találkozón.

Jó hír, hogy Bánhidi Bence lázas megbetegedése helyrejött, így ott lehet majd a pályán. Alen Blazevic viszont kisebb sérüléssel bajlódik, így horvát védekező specialistánk valószínűleg kihagyja ezeket az összecsapásokat.

Csatlakoztunk a gyöngyösi klub felhívásához, és a mérkőzés előtti plüssdobáláson minden játékosunk egy PICK-bikát dob majd a pályára.

A delmagyar.hu mindkét meccsről szöveges élő percről percre tudósítással jelentkezik a helyszínről, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményekért, fényképekért és videókért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs
 

Közzétéve: 2018.12.04.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR