Dupla meccs szerdán és csütörtökön

Vissza
Dupla meccs szerdán és csütörtökön

Sűrű napokat él mostanság a MOL-PICK SZEGED, tegnap díjátadón vettünk részt, holnap már Mezőkövesden játszunk bajnoki mérkőzést, csütörtökön pedig Gyöngyösön.

Dupla meccs következik. Négy mérkőzésünk van hátra 2018-ban, ebből kettőt játszunk le szerdán és csütörtökön úgy, hogy csapatunk nem jön haza. Két előrehozott találkozó.

Holnap 18 órától Mezőkövesden lépünk pályára a 21. fordulóban, majd az éjjelt ugyanitt töltjük, és csak csütörtökön utazunk át a kb. 60 km-re levő Gyöngyösre, ahol csütörtökön ugyancsak 18 órakor kezdünk a 23. fordulóbeli találkozón.

Jó hír, hogy Bánhidi Bence lázas megbetegedése helyrejött, így ott lehet majd a pályán. Alen Blazevic viszont kisebb sérüléssel bajlódik, így horvát védekező specialistánk valószínűleg kihagyja ezeket az összecsapásokat.

Csatlakoztunk a gyöngyösi klub felhívásához, és a mérkőzés előtti plüssdobáláson minden játékosunk egy PICK-bikát dob majd a pályára.

A delmagyar.hu mindkét meccsről szöveges élő percről percre tudósítással jelentkezik a helyszínről, míg csapatunk közösségi oldalait részeredményekért, fényképekért és videókért lesz érdemes követni.

Cikk: Becsei Dávid
Fotó: Dénes Balázs
 

Közzétéve: 2018.12.04.

TOVÁBBI HÍREK

2019
02/16
Ellenfélmustra: az ukrán bajnok kilenc meccs óta veretlen

A kilenc mérkőzés óta veretlen ukrán bajnokot, a Motor Zaporizzsját fogadjuk a VELUX EHF Bajnokok Ligája B csoportjának 12. fordulójában holnap 17 órától az újszegedi sportcsarnokban.

2019
02/15
Pastor: a szurkolóinkért is küzdünk

Csapatunk vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában az ukrán Motor Zaporizzsját fogadja az újszegedi sportcsarnokban. Juan Carlos Pastor vezetőedzővel beszélgettünk az év első hazai BL-összecsapása előtt.

AZ ÖSSZES HÍR