Irány Németország!

Vissza
Irány Németország!

Hétfő kora este útra kel a csapat, az éjszakát Vecsésen tölti, majd kedden Németországba, Flensburgba repül, ahol szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lép pályára.

Mozgalmas napokon vagyunk túl, hiszen a PSG ellen aratott győzelem (33–32) mámorában úszott még mindenki vasárnap és hétfőn is. Játékosaink sok-sok interjút adtak, mindenki a francia sztárcsapat elleni sikerről kérdezte őket.

A 11 gólig jutó Stefan Sigurmannsson bekerült a 9. forduló válogatottjába, míg a MOL-PICK SZEGED táborát a hétvége legjobb szurkolóinak választották meg.

Legyen ennyi a múlt, amelyre mindenki büszke, de szerdán 19 órakor jön az újabb feladat, a német bajnok Flensburg Handewitt otthonában játszunk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Ez lesz 2018-ban az utolsó BL-meccsünk.

Kemény feladat vár ránk, a németek is remek formában játszanak, és minden bizonnyal szeretnének a 30–28-as szegedi vereségért visszavágni.

Ehhez nekünk is lesz egy-két szavunk, mert szeretnénk úgy hazatérni az észak-német városból, hogy újabb két pontot húzhatunk be magunknak a tabellán.

Hétfőn Vecsésre utazunk, ott töltjük az éjszakát, mert viszonylag korán, 8.45-kor indul a gépünk a Liszt Ferenc reptérről. Ha minden jól alakul, akkor 10.25-kor landolunk Hamburgban, ahonnan egy 2 órás buszút vár még ránk.

Este 19 órától tréningezünk, másnap közös séta és taktikai értekezlet szerepel a programban.
Szegedi szurkolókban sem lesz hiány, így ismét magunk mögött tudhatjuk azt a segítséget, ami mindig sokat jelent a csapatnak.

A meccset a Sport 1 élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósításban közvetíti.
Közösségi oldalaink egyedi fotókkal és videókkal kísérik végig a csapat útját, így érdemes figyelni  Facebook-,  Instagram- és Twitter-odalainkat.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Dénes Balázs

Közzétéve: 2018.11.26.

TOVÁBBI HÍREK

2020
05/30
Alen Blazevic: visszatérek elbúcsúzni a szegedi közönségtől

Alen Blazevic 2012-ben igazolt hozzánk. A mindig mosolygós Ciro nyolc évig erősített bennünket. Horvát játékosunk büszke azokra a címekre és győzelmekre, melyeket velünk ért el. Búcsúinterjú.

2020
05/29
Mirko Alilovic szerződését 2023-ig meghosszabbítottuk

Klubunk 2023-ig meghosszabbította Mirko Alilovic szerződését. Horvát válogatott kapusunk remekül érzi magát a családjával nálunk, örömmel írta alá az újabb megállapodást.

AZ ÖSSZES HÍR