Vasárnap a Nantes ellen csatázunk

Vissza
Vasárnap a Nantes ellen csatázunk

Vasárnap 12.30-kor az újszegedi sportcsarnokban az EHF-kupa csoportkörében a francia Nantes együttesét fogadja a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Juan Carlos Pastor alakulata szerdán fontos rangadót nyert meg (28–27) Csurgón.

23 meccs, 23 győzelem zsinórban. A Pick Szeged férfi kézilabdacsapata folytatja győzelmi sorozatát, amit 2013. szeptember 1-jén kezdett meg a Metalurg Szkopje legyőzésével – egyetlen vereséget szenvedett eddig a szezonban, azt még az első meccsen, Szkopjéban.

Vasárnap 12.30-kor következik az idény 25. meccse, az EHF-kupa csoportköre, a C csoport nyitómeccsén a HBC Nantes lesz a magyar együttes ellenfele. Az Atlanti-óceántól 50 kilométerre található 284 ezres város csapatával még sohasem játszott meccset a Pick, ez lesz a premier. Eddig az EHF-kupában az 1994–1995-ös idényben a Montpellier volt az egyetlen francia gárda, amellyel megmérkőzött a kétszeres magyar bajnok, és erről a párharcról kellemes emléket őriz, hiszen a szegediek a 27–24-es hazai győzelem után idegenben 22–20-ra kaptak csak ki, így továbbjutottak a következő körbe.

A Nantes szombaton érkezik meg a meccshelyszínre. Juan Carlos Pastor már csütörtök este tréninget vezényelt, pénteken és szombaton is egy-egy foglalkozás szerepel a programban. Ancsin Gábor pénteken kezdi el a mozgást, így ekkor dől el, hogy pályára léphet-e a meccsen. Niko Mindegía bokája a szerdai csurgói derbin sérült meg. A spanyol irányítónak szerencsére nem vérzett be és nem dagadt fel a lábfeje, minden remény megvan arra, hogy ott legyen a vasárnapi ütközeten.

A drukkerek csütörtök és péntek délután 15 órától az újszegedi sportcsarnokban elővételben megvásárolhatják az EHF-kupa-meccsre a belépőket. 18.30-ig tart nyitva a pénztár, a belépő 3 ezer forintba kerül. Vasárnap 10 órától lehet majd jegyet vásárolni. A meccset két ukrán játékvezető vezeti majd.

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.02.06.

TOVÁBBI HÍREK

2021
10/16
Megszereztük a hetedik győzelmünket

Nem volt kérdés: magabiztosan szereztük meg szombat este a K&H férfi kézilabda ligában a győzelmet a Sport36-Komló ellen. Hazai pályán 32-24-re nyertünk.

2021
10/15
Szombaton a Komlót fogadjuk

Szombaton 18 órakor a Sport36-Komló csapatát fogadjuk a K&H férfi kézilabda ligában.

AZ ÖSSZES HÍR