Egy délután a Támogatói Klubbal

Vissza
Egy délután a Támogatói Klubbal

Évek óta sikeresen működik a MOL-PICK SZEGED Támogatói Klubja. Kedden egy délutánt töltöttek együtt szponzoraink.

Nemesi Pál, a MOL-PICK SZEGED Támogatói Klubjának vezetője, Juhász Levente, a klub cégvezetője, és Marko Krivokapics másodedző köszöntötte kedden a John Bull Pubban a megjelenteket. Kötetlen beszélgetés kezdődött, amely ebéddel folytatódott. Ezután a térség legnagyobb csúcstechnológiai rendezvényének előkészületeibe nyerhettek betekintést.

A SzeBIT-re, a MOL-PICK SZEGED technológiai partnere, a PC Trade Systems Kft. által életre hívott rendezvényére kapott meghívást a vendégsereg.

A SzeBIT-en a világ vezető IT gyártóinak magyar részlegei kiállítás, előadás és workshop keretében bemutatták a legújabb megoldásaikat: önvezető autó, IoT, GDPR, ERP, irodatechnika, gaming, hálózatok, adatvédelem, digitális oktatás, felhő, virtuális valóság.

Ezután este közösen szurkoltak a Szeged–Dabas bajnokin, amelyet 36–29-re nyert meg a csapat.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2018.11.21.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR