Egy délután a Támogatói Klubbal

Vissza
Egy délután a Támogatói Klubbal

Évek óta sikeresen működik a MOL-PICK SZEGED Támogatói Klubja. Kedden egy délutánt töltöttek együtt szponzoraink.

Nemesi Pál, a MOL-PICK SZEGED Támogatói Klubjának vezetője, Juhász Levente, a klub cégvezetője, és Marko Krivokapics másodedző köszöntötte kedden a John Bull Pubban a megjelenteket. Kötetlen beszélgetés kezdődött, amely ebéddel folytatódott. Ezután a térség legnagyobb csúcstechnológiai rendezvényének előkészületeibe nyerhettek betekintést.

A SzeBIT-re, a MOL-PICK SZEGED technológiai partnere, a PC Trade Systems Kft. által életre hívott rendezvényére kapott meghívást a vendégsereg.

A SzeBIT-en a világ vezető IT gyártóinak magyar részlegei kiállítás, előadás és workshop keretében bemutatták a legújabb megoldásaikat: önvezető autó, IoT, GDPR, ERP, irodatechnika, gaming, hálózatok, adatvédelem, digitális oktatás, felhő, virtuális valóság.

Ezután este közösen szurkoltak a Szeged–Dabas bajnokin, amelyet 36–29-re nyert meg a csapat.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2018.11.21.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

AZ ÖSSZES HÍR