Egy délután a Támogatói Klubbal

Vissza
Egy délután a Támogatói Klubbal

Évek óta sikeresen működik a MOL-PICK SZEGED Támogatói Klubja. Kedden egy délutánt töltöttek együtt szponzoraink.

Nemesi Pál, a MOL-PICK SZEGED Támogatói Klubjának vezetője, Juhász Levente, a klub cégvezetője, és Marko Krivokapics másodedző köszöntötte kedden a John Bull Pubban a megjelenteket. Kötetlen beszélgetés kezdődött, amely ebéddel folytatódott. Ezután a térség legnagyobb csúcstechnológiai rendezvényének előkészületeibe nyerhettek betekintést.

A SzeBIT-re, a MOL-PICK SZEGED technológiai partnere, a PC Trade Systems Kft. által életre hívott rendezvényére kapott meghívást a vendégsereg.

A SzeBIT-en a világ vezető IT gyártóinak magyar részlegei kiállítás, előadás és workshop keretében bemutatták a legújabb megoldásaikat: önvezető autó, IoT, GDPR, ERP, irodatechnika, gaming, hálózatok, adatvédelem, digitális oktatás, felhő, virtuális valóság.

Ezután este közösen szurkoltak a Szeged–Dabas bajnokin, amelyet 36–29-re nyert meg a csapat.

Cikk: Süli Róbert
Fotó: Kocsis Alíz

Közzétéve: 2018.11.21.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/25
Pastor: az első lépést megtettük

22-20-ra nyertünk a VELUX EHF Bajnokok Ligájában az Orlen Wisla Plock otthonában. Vasárnap 17 órakor következik Szegeden a visszavágó. Még Plockban beszélgettünk Juan Carlos Pastorral.

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

AZ ÖSSZES HÍR