Kedden este mindenki #kékbe Holnap ünnepeljük a Gyerekek Világnapját, öltözz ezért is kékbe!

Vissza
Kedden este mindenki #kékbe Holnap ünnepeljük a Gyerekek Világnapját, öltözz ezért is kékbe!

Csapatunk, a MOL-PICK SZEGED is csatlakozik az UNICEF felhívásához, így arra kérünk minden szurkolónkat, hogy a Dabas elleni keddi meccsünkre #kékbe öltözzön.

Ha meccs, ha MOL-PICK SZEGED, akkor jótékonyság. Most is csatlakozunk egy felhíváshoz, amelyet az UNICEF Magyarország hirdetett meg.
 
November 20-a egy különleges születésnap. 1989-ben ekkor írták alá az ENSZ Gyermekjogi Egyezményét, amit később Magyarország is beemelt a jogrendszerébe. Az Egyezmény a gyerekek életének minden részletével foglalkozik.
 
November 20-án a gyerekek a világon mindenütt felemelik a hangjukat, hogy elmondják a véleményüket az őket körülvevő világról, hogy kiálljanak a jogaikért, és hogy képviseljék a generációjuk érdekeit. És felemelik a hangjukat azokért a gyerekekért is, akik nincsenek abban a helyzetben, hogy ezt megtehessék.
 
Számunkra is fontos, hogy eljusson mindenkihez ez az üzenet, így arra kérünk minden MOL-PICK SZEGED szurkolót, hogy kékbe jöjjön a keddi Dabas elleni meccsre. A találkozó után pedig minden kékbe öltözött szurkolónkkal együtt készítünk egy közös fotót a pályán a csapattal, ami bízunk benne, hogy igazán figyelem felhívó lesz!
 
MINDENKI #KÉKBE! CSAK ELŐRE!

Közzétéve: 2018.11.19.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

2019
01/16
Jön az év első edzőmeccse

Felkészülési mérkőzésen holnap 17 órától a macedón RK Eurofarm Rabotnikot fogadjuk az újszegedi sportcsarnokban. A találkozó megtekintése ingyenes.

AZ ÖSSZES HÍR