Bemutatjuk a Vecsést

Vissza
Bemutatjuk a Vecsést

Párizsi meccsünket követően alig egy nap pihenő után újabb mérkőzés vár ránk, ma este 18.30-tól a Vecsés ellen Monoron lépünk pályára a bajnokságban.

A K&H férfi kézilabdaliga 2018-19-es idényében eddig még nyeretlen, újonc Vecsés vendégei leszünk Monoron a 9. fordulóban. Nyolc mérkőzésen vannak túl a Pest megyeiek, akik eddig nem tudtak pontot szerezni. Legszorosabb találkozójukat a második körben Cegléden játszották, ahol mindössze 24–22-es vereséget szenvedtek. Hazai környezetben a Dabas négy-, a Csurgó tizenegy-, a Balatonfüred kilenc- és a Ferencváros hatgólos vereséget mért rájuk. Budakalászon négy-,Egerben öt-, Tatabányán kilenc találat volt közte.

A nyári feljutást követően alaposan átalakult a keretük, tízen érkeztek és heten távoztak tőlük. A vecsésieket erősíti az egykori szegedi közönségkedvenc, 42 éves irányító, Lendvay Péter, valamint az utánpótlásunkat is megjárt Haszilló Gergő.

Érkezett:

Benmilud Yassine (beálló, FTC), Marczinkó Máté (jobbátlövő, FTC), Kránitz Zoltán (kapus, PLER), Vízler Máté (balszélső, PLER), Haszilló Gergő (balátlövő, Veszprémi KKFT), Kálomista Márton (Telekom Veszprém U22), Spekhardt Gergő (beálló, NEKA), Nebojsza Vojinovics (irányító, Mezőkövesdi KC), Uros Radosavljevics (jobbszélső, Spartak Vojput)

Távozott:

Tóth Norbert (beálló, Kecskemét), Halász Máté (balszélső, Kecskemét), Győri Zoltán (beálló, Rév és Társai SC), Horváth Csaba (beálló, Rév és Társai SC), Tóth József (védekező (Pénzügyőr), Fiar Dániel (irányító, Százhalombatta), Csapi Bence (balátlövő, Mizse KC)

A Vecsés – MOL-PICK SZEGED találkozóról – amely ma 18.30-kor kezdődik – a delmagyar.hu élő szöveges percről percre tudósítással jelentkezik, míg csapatunk közösségi felületeit friss képekért és videókért lesz érdemes követni.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.11.06.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR