Juan Carlos Pastor: csak okosan!

Vissza
Juan Carlos Pastor: csak okosan!

Csapatunk vasárnap 17.45-kor a K&H férfi kézilabda ligában a Telekom Veszprém otthonában lép pályára. Mesterünkkel, Juan Carlos Pastorral beszélgettünk a rangadó előtt.

– Minden rendben a csapattal?

– Igen! Szerencsére szépen dolgoztunk, amit szerettünk volna, azt mind el is végeztük az edzéseken. Remek munkatársak dolgoznak a klubnál, ők nem lőnek gólt, vagy adnak egy remek gólpaszt, de hihetetlen sokat tesznek azért, hogy sikeresek legyünk, és csak az edzésre, a meccsekre koncentráljunk. Nekem minden ember fontos, minden kolléga, aki a MOL-PICK SZEGED-nél dolgozik. Így vagyunk egy csapat. És ugyanilyen fontosak a szurkolóink is, akikért minden meccsen játszunk. Nélkülük nem lenne értelme a játéknak, annak, hogy sportoljunk. Értük is küzdünk majd vasárnap a rangadón.

– Mit vár a meccstől?

– Ez egy komoly hagyományokkal rendelkező párharc, amelynek mindig van tétje. Most is, mert ez sok mindent meghatározhat. Nekünk egy sikeres bajnoki- és kupaszereplést, egy minél jobb pozicíó megszerzését a BL-ben. Fontos ez a meccs, ez nem olyan találkozó, aminek nincs tétje. Egy Szeged–Veszprém csatának mindig van! Erre tudunk majd a későbbiekben építkezni, ezért jelentős ez.

– Mi dönthet a rangadón?

– Mindig a védekezés. Szerencsére frissek vagyunk, most csak erre a rangadóra készültünk. Próbáltam mindenkinek szerepet adni az eddigi meccseken, mert minden játékos fontos számomra. Volt, aki többet játszott eddig, volt, aki kevesebbet, de így vagyunk egy csapat. Ha okosan, precízen kézilabdázunk, és hatékony lesz a védekezésünk, egy jó kapusteljesítménnyel sikeresek lehetünk újból a Veszprém Arénában.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.10.20.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/18
Magyar Kupa: a Balatonfüreddel játszunk az elődöntőben

Az M4 Sport Tv kézilabda-magazinjában kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosításait, ahol a Balatonfüreddel kerültünk össze.

2019
03/18
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

AZ ÖSSZES HÍR