Bánhidi Bence: fantasztikus ez az 5/5

Vissza
Bánhidi Bence: fantasztikus ez az 5/5

Csapatunk 30–28-ra legyőzte a német bajnok SG Flensburg-Handewitt együttesét a VELUX EHF Bajnokok Ligájában. Eddig mind az öt meccsünket megnyertük. Bánhidi Bence örömmel pillant a tabellára.

– Milyen érzés azt látni, hogy öt meccset játszottunk a B csoportban, és öt győzelem a mérlegünk?

– Bodó Ricsivel beszélgettünk éppen erről a lefújást követően, hogy álmunkban sem gondoltuk, hogy ilyen remekül kezdjük a szezont, és ennyi lejátszott meccs után százszázalékosak maradunk a BL-ben. Ez nagyon szép, mindenkinek erőt ad a további a munkához. De még az út elején járunk, még sok komoly meccs vár ránk.

– Kemény volt a flensburgi védőfal?

– A BL-ben minden védelem erős, de a német bajnoké különösen az. Itt nem egyszerű egyetlen beállós élete sem, de a külső emberek is betonkemény fallal találkoztak. Éppen ezért nagy dolog, hogy végig vezetve szereztük meg a győzelmet. Koncentráltunk, okosan játszottunk, persze voltak hibák, de ezekből tanulunk, és javítjuk majd.

– Elfáradtál?

– Nagyon! Jól jött, hogy hétfőn nem kellett edzeni, és csak kedd este lesz az első tréningünk. Most semmi kézilabda, csak a pihenés, a feltöltődés játssza a főszerepet.

– Vasárnap jön a rangadó, a Veszprém elleni derbi. Várod már?

– Ma estétől csak erre koncentrálunk, többek között én is. Egy ilyen meccsen pályára lépni mindig remek érzés. Nagy meccs lesz, mint mindig.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.10.16.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR