Szombaton az év első szegedi meccse

Vissza
Szombaton az év első szegedi meccse

Szombaton 18 órakor a PLER együttesét fogadja a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata az NB I-ben. 2014-ben ez lesz az első hazai meccsünk. A szegedi bajnokin bemutatkozik új szerzeményünk, a bosnyák balátlövő, Nikola Prce. Jonas Källman vasárnap érkezik Mag

A 2013–2014-es szezonban eddig 22 meccset játszottunk. Ebből zsinórban 21-et megnyertünk, egyedül a Metalurg Szkopje elleni BL-selejtezőn Macedóniában szenvedtünk vereséget. A lejátszott 22 meccsen 670 gólt szerzett a Pick Szeged együttese. 

Szerdán Balatonfüreden harcoltuk ki (27–22-re nyert a Pick) a magyar kupában a továbbjutást, és kerültünk a legjobb nyolc közé. A negyeddöntőben a Csurgói KK lesz az ellenfelünk. Az első meccset idegenben vívjuk majd február 26-án 18 órakor. A visszavágót március 19-én szintén 18 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban.

Szombaton idei első hazai meccsünket vívjuk. A PLER lesz az ellenfelünk, a fővárosi együttest idegenben 19–10-es félidő után 36–27-re vertük meg. Balogh Zsolt volt a legeredményesebb játékosunk azon a meccsen is, volt csapatának hét gólt dobott a válogatott jobbátlövő.

Nikola Prce első meccsét játssza majd a Pick Szeged színeiben. A találkozó előtt hivatalosan is megkapja majd a szegedi mezét, amelyet Mezei Richárd, a Pick Kézilabda Zrt. vezérigazgatója ad át neki.

Egyelőre várni kell még a svéd balszélső, Jonas Källman bemutatkozására. A héten igazolt háromszoros BL-győztes játékos vasárnap érkezik Magyarországra, hétfőn mutatkozik be a csapatnak. Jövő héten szerdán 18 órakor a Csurgói KK otthonában szerepelünk az NB I-ben, így ott már játszhat a csapat új szerzeménye.

Az biztos, hogy szombaton a vállműtét előtt álló Roberto Parrondo, a térdsérüléssel bajlódó Ancsin Gábor, a vállsérülést szenvedett Kekezovics Marinko nem játszhat a PLER ellen. Vladimir Vranjes könyökéből pénteken veszik ki a varratokat, a bosnyák beállós így kihagyja a meccset, Csurgón viszont már játszhat.

A PLER elleni meccsre 1500 forintba kerül a belépő. A családi jegy 2000 forintba. A pénztár szombaton 16 órakor nyit.

Csütörtöktől interneten, a jegymester.hu-n már lehet elővételben jegyet vásárolni a Pick Szeged–Nantes EHF-kupa-mérkőzésre. A belépő az interneten 3200 forintba kerül. A drukkerek jövő héten csütörtökön és pénteken 15 órától 18.30-ig az újszegedi sportcsarnok pénztárában is vásárolhatnak jegyet, amely 3000 forintba kerül. A családi belépő ára 3500 forint.

Csütörtök 21.30-kor a Szeged VTV-n felvételről meg lehet nézni a szerdai Balatonfüred–Pick Szeged mk-meccset.

- süli róbert -

Közzétéve: 2014.01.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR