Új becenév: Charter Sego

Vissza
Új becenév: Charter Sego

Csapatunk izgalmas meccsen fontos győzelmet (32–31) aratott a férfi kézilabda EHF VELUX Bajnokok Ligája harmadik fordulójában, a Zaporizzsja otthonában. Az összecsapás hajrájában Marin Sego hatalmas bravúrt mutatott be, vele beszélgettünk.

– Mire gondoltál akkor, amikor az utolsó percben a Motor beállósa, Babicsev ziccerbe került, és egyenlíthetett volna?

– Ösztönösen jött a védés, talán kicsit fel is hergeltem előtte magam, mert egy biztos meccset tettünk izgalmassá. Persze, boldog vagyok, hogy nyertünk, de nem felhőtlenül, mert ennél több kell ahhoz, hogy végre simán nyerjünk.  

– Azért jó ránézni a tabellára, hiszen három meccsen 6 pontot gyűjtöttünk!

– Ez a dolog, ami boldoggá tesz engem és a csapatot. Az elmúlt három meccsen nem játszottunk még jól, de így is van hat pontunk, veretlenek vagyunk. Ha még jobban összeállunk, akkor még eredményesebbek leszünk, ebben hiszek, és ezt tudom.

– Volt egy remek első félidőnk a Zaporizzsja ellen. Erre lehet építeni?

– Az első 30 percben nagyon jól játszottunk, sőt, kitűnően ment minden. Jól védekeztünk, könnyű gólokat szereztünk. Csak az utolsó 15 perc volt nagyon gyenge. Ezt kell gyorsan kijavítanunk, sokkal koncentráltabbá válnunk.

– Új becenevet kaptál a társaktól. Kevesen tudják, de eddig akkor nem nyertünk, ha charter-géppel utaztunk. Kicsit babonássá is váltunk. Mi lett az új neved?

– Azt mondták a többiek, hogy most már Charter Segónak becéznek majd. Megtörtem egy átkot, így mindenki így szólított a meccs után. Azért így utazni sokkal jobb és kellemesebb, már este otthon lehetek a családomnál.

– Mit szóltak a feleséged és a gyerekeid a győzelemhez, az újabb, nem mindennapi bravúros védésekhez?

– A meccs után egyből beszéltünk, gratuláltak nekem és a csapatnak is. De sok üzenetet kapok a barátaimtól Medugorjéból, mert már ott sokan is szurkolnak a MOL-PICK Szegednek.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.10.01.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR