Bajnoki- és BL-belépők a jegymester.hu-n

Vissza
Bajnoki- és BL-belépők a jegymester.hu-n

Jó hír a MOL-PICK Szeged szurkolóinak, hogy szerdától elővételben meg tudják vásárolni a jegymester.hu oldalon az idei hazai bajnoki- és BL-meccsek belépőit.

A K&H férfi kézilabda ligában öt meccs vár még ránk 2018-ban, sorrendben a Tatabánya, a Komló, a Gyöngyös, a Dabas és a Cegléd elleni bajnokik. A VELUX EHF Bajnokok Ligájában a Celjét, a Flensburgot, a Skjernt és a PSG-t látjuk vendégül az újszegedi sportcsarnokban.

A MOL-PICK Szeged szurkolóinak jó hírrel szolgálunk, szeptember 26-án (szerda) a felsorolt meccsekre a jegymester.hu oldalon meg tudják majd vásárolni a belépőket.

Közzétéve: 2018.09.26.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/25
Mirko Alilovic: most már előre tekintünk

Július 21-én az V. PICK-nikkel indítjuk a 2019-20-as szezont, csütörtökön este pedig már megtudjuk, kikkel játszunk a Bajnokok Ligája csoportkörében. Mindezek előtt még horvát kapusunkkal, Mirko Aliloviccsal értékeltük a mögöttünk hagyott idényt.

2019
06/24
BL: az ötödik kalapba kerültünk

Az Európai Kézilabda-szövetség nyilvánosságra hozta kalapkiosztását, amely alapján csütörtökön 18 órától Bécsben kisorolják a Bajnokok Ligája 2019-20-as idényének csoportjait.

AZ ÖSSZES HÍR