Támogatónk, a MOL Magyarország vendégei voltunk

Vissza
Támogatónk, a MOL Magyarország vendégei voltunk

Névadótámogatónk, a MOL Magyarország vendégei voltunk szerda délután. A Móravárosban található furótoronyban jártunk, Marko Krivokapics, Bodó Richárd és Alen Blazevic ismerkedett meg a munkálatokkal.

Csak tátottuk a szánkat. Akkora volt a Móravárosban található MOL furótorony, hogy Bodó Ricsi és Alen Balzavic eltörpült mellettük. Névadótámogatónk, a MOL Magyarország invitált meg bennünket, hogy ismerkedjünk meg egy kicsit a munkálatokkal. Védőruhába öltözött mindenki, ez a szabály, zöldek lettünk, de ott feszített rajtunk a MOL felírat, amely a mezünket diszíti.

„Szép volt fiúk! Büszkék vagyunk rátok, hogy magyar bajnokok lettetek, és nagyszerű győzelmet arattatok Eszéken, a Zágráb ellen! – jött a köszöntő beszéd, amely egyből jókedvet varászolt mindenki arcára.

Olajat és gázt termelnek a furótorony jóvoltából, iszonyatos adatokat hallhattunk, és azt, hogy napi 24 órában folyik a termelés. Nincs leállás, pont olyan, mint amilyen a mi szeptemberi és október menetrendünk: feszes.

Felmásztunk a toronyba, ott pedig bepillantást nyerhettünk az irányításba. Volt gomb rendesen, nem egyszerű feladat irányítani az egész tornyot, a munkálatokat.

Sok-sok fotót készítettünk, és egy remek délután tölthettünk el. Köszönjük a meghívást! Nagyon jól éreztük magunkat.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.19.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR