Támogatónk, a MOL Magyarország vendégei voltunk

Vissza
Támogatónk, a MOL Magyarország vendégei voltunk

Névadótámogatónk, a MOL Magyarország vendégei voltunk szerda délután. A Móravárosban található furótoronyban jártunk, Marko Krivokapics, Bodó Richárd és Alen Blazevic ismerkedett meg a munkálatokkal.

Csak tátottuk a szánkat. Akkora volt a Móravárosban található MOL furótorony, hogy Bodó Ricsi és Alen Balzavic eltörpült mellettük. Névadótámogatónk, a MOL Magyarország invitált meg bennünket, hogy ismerkedjünk meg egy kicsit a munkálatokkal. Védőruhába öltözött mindenki, ez a szabály, zöldek lettünk, de ott feszített rajtunk a MOL felírat, amely a mezünket diszíti.

„Szép volt fiúk! Büszkék vagyunk rátok, hogy magyar bajnokok lettetek, és nagyszerű győzelmet arattatok Eszéken, a Zágráb ellen! – jött a köszöntő beszéd, amely egyből jókedvet varászolt mindenki arcára.

Olajat és gázt termelnek a furótorony jóvoltából, iszonyatos adatokat hallhattunk, és azt, hogy napi 24 órában folyik a termelés. Nincs leállás, pont olyan, mint amilyen a mi szeptemberi és október menetrendünk: feszes.

Felmásztunk a toronyba, ott pedig bepillantást nyerhettünk az irányításba. Volt gomb rendesen, nem egyszerű feladat irányítani az egész tornyot, a munkálatokat.

Sok-sok fotót készítettünk, és egy remek délután tölthettünk el. Köszönjük a meghívást! Nagyon jól éreztük magunkat.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.09.19.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/21
Mézi összehozta a MOL-PICK-családot

A MOL-PICK-SZEGED, a Csak előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület és a Szegedi Sport és Fürdők Kft. közös szervezésében immár harmadik alkalommal rendeztük meg a Mézi-kupát. A négycsapatos viadalt a Sportolók/média együttese nyerte meg.

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

AZ ÖSSZES HÍR