Szerdán 18 órakor: Balatonfüred-Pick Szeged

Vissza
Szerdán 18 órakor: Balatonfüred-Pick Szeged

Szerdán 18 órakor a Magyar Kupában Balatonfüreden lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás. Sérülés miatt biztos, hogy nem játszik Roberto Parrondo és Kekezovics Marinko, Vladimir Vranjes szereplése is kérdéses.

Beindul nagyüzem, csapatunk zsinórban vívja a meccseket. A Magyar Kupa mellett a férfi kézilabda NB I-ben és az EHF-kupában is csatázunk majd. Komoly erőpróba előtt áll a Pick Szeged.

Szerdán Balatonfüreden MK-meccset vívunk, az említett játékosok mellett az új szerzemény, Nikola Prce sem léphet pályára, mert a bosnyák válogatott játékos az eredetileg kiírt időpontban még nem volt a játékosunk.

A BL-győztes jobbszélső Roberto Parrondo még decemberben, a Balatonfüred elleni találkozón szenvedett komoly sérülést, amikor ziccerben visszarántották a vállát. Az orvosi konzílium végül arról döntött – a kezelések ellenére sem javult az állapota –, hogy artroszkópos vizsgálaton kell átesnie, ekkor kapnak pontos képet arról, hogy mennyire súlyos a spanyol játékos sérülése.

Kekezovics Marinko az Orosháza elleni edzőmeccsen szenvedett sérülést. Hasonlóan járt, mint Parrondo. Nála annyival jobb a helyzet, hogy pihentetnie kell a vállát, így nagy valószínűséggel még ezt a hetet kell kihagynia.

Vladimir Vranjes a Cegléd elleni meccsen ütközött és szakadt fel a könyöke, amit öt öltéssel varrtak össze. A bosnyák válogatott játékos szereplése a füredi összecsapáson kérdéses.

A meccsről a delmagyar.hu szöveges tudósításban számol majd be, a Szeged VTV pedig csütörtök 21.30-kor felvételről adja le az összecsapást.

Szombaton (február 1.) 2014. első bajnoki meccsét vívjuk, az NB I-ben a PLER-t fogadjuk. A meccsre 1500 forint lesz a belépő, a családi jegy 2000 forintba kerül. A jegymester.hu-n elővételben már lehet vásárolni.

Első EHF-kupa találkozónkat február 9-én (vasárnap) 12.30-kor vívjuk a francia Nantes ellen hazai környezetben, az újszegedi sportcsarnokban. Interneten, a jegymester.hu-n január 30-ától lehet jegyet vásárolni. A belépő 3000 forintba kerül, a családi jegy: 3500 forintba.

Az újszegedi sportcsarnokban február 6-án és 7-én lesz elővételben árusítás 15 órától 18.30-ig. A meccsnapon 10 órakor nyit majd a pénztár. Aki magyar bajnoki és MK-meccsre szóló bérlettel rendelkezik, annak február 6. 18.30-ig tartják a helyüket.

A januári és februári programunk:

Január 29., 18 óra: Balatonfüred–Pick (mk). 
Február 1., 18: Pick–PLER (NB I). 
Február 5., 18: Csurgó–Pick (NB I). 
Február 9., 12.30: Pick–Nantes (EHF-kupa). 
Február 12., 19: Kristianstad–Pick (EHF-kupa). 
Február 15., 18: Gyöngyös–Pick (NB I). 
Február 19., 18: Pick–Tatabánya. 
Február 22., 18: Tatran Presov–Pick (EHF-kupa).

- süli róbert - 

Közzétéve: 2014.01.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR