Alen Blazevic rokonai nekünk szurkolnak

Vissza
Alen Blazevic rokonai nekünk szurkolnak

Alen Blazevic 2012 nyarán igazolt a MOL-PICK Szeged csapatába. Horvát válogatott játékosunk hetedik idényét kezdte el nálunk. A mindig mosolygós, remek humorú kézilabdással a Zágráb elleni BL-meccs előtt beszélgettünk.

– Hat éve érkeztél hozzánk. Gondoltad volna akkor, hogy ilyen hosszú időt töltessz el a MOL-PICK Szegedben?

– Balogh Zsolt és én játszom a jelenlegi keretből a legrégebb óta itt. Legmerészebb álmomban sem gondolta volna akkor, hogy ilyen hosszú ideig maradok. Maradtam, és ennek nagyon örülök, mert jól érzem magam a városban, a csapatban.

– Nem vagy már „mai gyerek”, hogy bírtad a nyári alapozást?

– Nagyon jól sikerült a felkészülés, minden rendben volt, amit elterveztünk, mindent elvégeztünk, így most egyre jobb állapotban vagyunk. Mivel minden évben egy évvel öregebb leszek, így jóval többet és keményebben kell edzenem. Szerencsére ez most nagyon jól sikerült, régen éreztem magam ilyen jó állapotban.

– A nyáron több új játékos is érkezett hozzánk, mennyire vették fel már a ritmust?

– Én úgy gondolom, hogy nagyon gyorsan beálltak a sorba, remek emberek és kiváló kézilabdások, akiknek nem okozott gondot elsajátítani azt a taktikát, amit mi játszunk. Persze, ezt még csiszolni kell, de nagyon jó úton járunk.

– Minden nyitómeccs fontos, különösen a Bajnokok Ligájában. Mit vársz a Zágráb ellen?

– Hihetetlen fontos meccs vár ránk Eszéken. Egy nagyon fiatal horvát csapattal találkozunk. Ellenfelünk hazai közönsége előtt mindig harap, küzd és jól játszik, így kemény meccs vár ránk. De csakis a győzelmet tudom elképzelni honfitársaim ellen.

– Szülővárosod a közelben van. Érkeznek rokonok a meccsre?

– Nasice negyven kilométerre van Eszéktől. Sokan jönnek, és egyet ígérhetek: ők is a MOL-PICK Szeged szurkolótáborát erősítik, nekünk szurkolnak majd.

- Süli Róbert -

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alen Blazevic 2012. júniusában érkezett hozzánk, és fogott kezet Skaliczki László edzővel.

Közzétéve: 2018.09.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR