Köszöntöttük a nyár hőseit

Vissza
Köszöntöttük a nyár hőseit

A 2018-19-es bajnoki idény első mérkőzésének félidejében a pályán köszöntöttük a nyár hőseit, mivel a MOL-PICK Szeged életében fontos szerepet tölt be az utánpótlás.

Az elmúlt hetekben a Kis Kékeknél is beindult a felkészülés, ennek jegyében pedig több csapatunk kiváló eredményt ért el Szegeden, Veszprémben, a szerbiai Szendrőn, de a köszöntés óta már Bécsből is elhoztunk egy-egy arany- és bronzérmet.

A CYEB Budakalász elleni 29–20-ra megnyert találkozó félidejében Teimel Róbert és Balda Ákos tanítványait köszönthettük az újszegedi sportcsarnokban, a többiek mérkőzések miatt hiányoztak.

A veszprémi nemzetközi Cell Kupán a 2006-os és 2004-es csapataink ezüstérmet szereztek, miután Balda Ákos és Mandl Gábor tanítványai bejutottak a döntőbe.

A szerbiai Szendrőről Teimel Róbert 2005-ös korosztályban indult tanítványai aranyéremmel, Goór Róbert 2003-as csapata pedig ezüstéremmel térhetett haza.

Két hazai rendezésű tornát is sikeresen szerveztünk meg, valamint sikeresen teljesítettük. A II. PickBall Extra Ifjúsági tornán Velky Péter tanítványai a harmadik helyen végeztek, míg Pertics Piroska felzárkóztató U15-ös együttese az elmúlt szombaton ezüstérmes lett.

A Cell Kupán szerzett ezüstérmet követően aranyéremmel hangolt a bajnokság kezdetére Mandl Gábor 2004-es csapata, miután Ausztriábana Schmelzi Kézilabdatorna döntőjében 20–17-re legyőzte a szlovén Krkát. Ugyanezen a tornán Szabó Péter ifjúsági II. osztályra készülő tanítványai, valamint Szabó Levente serdülő játékosao egyaránt bronzérmesek lettek.

Utánpótláscsapataink eredményeire büszkék vagyunk és gratulálunk hozzá, további sok sikert kívánunk a korosztályos bajnokságokban.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.09.04.

TOVÁBBI HÍREK

2019
11/19
BL-lendülettel győzelem Dabason

Magabiztosan, remek játékkal nyertünk kedden este Dabason, a K&H ligában. 20-10-es félidő után 40-22-re diadalmaskodtunk.

2019
11/18
Ha kedd, akkor mindenki tudja: Dabas

Szerencsésen megérkeztünk Magyarországra, és kedden 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a Dabas otthonában lépünk pályára. Nem tértünk haza Szegedre, maradtunk a Pest megyei településen.

AZ ÖSSZES HÍR