Pastor: támadásban kell javulnunk

Vissza
Pastor: támadásban kell javulnunk

Csapatunk második vereségét szenvedte el Ukrajnában, Zaporizzsjában, a Dnyipro Kupán. A helyi Motor 28-26-ra vert meg bennünket. Juan Carlos Pastor vezetőedző értékelte a találkozót.

- Minden vereség fájó, még ha felkészülési időszakban is történik. Nyerni szerettünk volna, de rengeteget hibáztunk. A kapusaink jól védtek, ennyi védéssel meccset kell nyerni, szám szerint 17 védése volt Alilovicsnak és Segónak. Ez már a második meccsünk zsinórban, amikor akadozik a támadásvezetésünk. 26 rontott lövésünk volt. Ez rengeteg! Tizenötöt védtek az ellenfél hálóőrei, tizenegyet pedig elrontottunk. Sok a hiba, és ez megbosszulta magát. Mindenből lehet tanulni, és nekünk sokat kell dolgozni. A versenyidőszakban azért nagyban változik a helyzet, minden ellenfelünkre készülünk, elemzünk, most ez az erőltetett menetben még nincs, így ebben is sokat lépünk majd előre, jobban megismerjük majd a riválisokat. Tudom, hogy a szurkolóink szomorúak, hiszen ők azt szeretnék, hogy nyerjünk mindig. Megértem őket, hogy most csalódottak. Dolgozunk tovább, még nagyon az út elején járunk, lépésről lépésre kell fejlődnünk, hiszen három hét múlva már kezdődik a Bajnokok Ligája, addigra szeretném ha jó arcunkat mutatnánk.

Közzétéve: 2018.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2018
11/20
Bemutatjuk a Dabast

A K&H liga 24. fordulójából előrehozott mérkőzésen ma 18 órakor a Dabast fogadjuk az újszegedi spotcsarnokban. A Pest megyeiekkel augusztusban játszottunk már edzőmeccset, akkor 38–22-re győztünk hazai környezetben.

2018
11/19
Kedden este mindenki #kékbe Holnap ünnepeljük a Gyerekek Világnapját, öltözz ezért is kékbe!

Csapatunk, a MOL-PICK SZEGED is csatlakozik az UNICEF felhívásához, így arra kérünk minden szurkolónkat, hogy a Dabas elleni keddi meccsünkre #kékbe öltözzön.

AZ ÖSSZES HÍR