Pastor: támadásban kell javulnunk

Vissza
Pastor: támadásban kell javulnunk

Csapatunk második vereségét szenvedte el Ukrajnában, Zaporizzsjában, a Dnyipro Kupán. A helyi Motor 28-26-ra vert meg bennünket. Juan Carlos Pastor vezetőedző értékelte a találkozót.

- Minden vereség fájó, még ha felkészülési időszakban is történik. Nyerni szerettünk volna, de rengeteget hibáztunk. A kapusaink jól védtek, ennyi védéssel meccset kell nyerni, szám szerint 17 védése volt Alilovicsnak és Segónak. Ez már a második meccsünk zsinórban, amikor akadozik a támadásvezetésünk. 26 rontott lövésünk volt. Ez rengeteg! Tizenötöt védtek az ellenfél hálóőrei, tizenegyet pedig elrontottunk. Sok a hiba, és ez megbosszulta magát. Mindenből lehet tanulni, és nekünk sokat kell dolgozni. A versenyidőszakban azért nagyban változik a helyzet, minden ellenfelünkre készülünk, elemzünk, most ez az erőltetett menetben még nincs, így ebben is sokat lépünk majd előre, jobban megismerjük majd a riválisokat. Tudom, hogy a szurkolóink szomorúak, hiszen ők azt szeretnék, hogy nyerjünk mindig. Megértem őket, hogy most csalódottak. Dolgozunk tovább, még nagyon az út elején járunk, lépésről lépésre kell fejlődnünk, hiszen három hét múlva már kezdődik a Bajnokok Ligája, addigra szeretném ha jó arcunkat mutatnánk.

Közzétéve: 2018.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/19
Bodó Richárd jól van, Balogh Zsolt visszatér Dániába

A középdöntőkhöz érkeztek a férfi kézilabda-világbajnokság küzdelmei. Két magyar válogatott játékosunk is sérülést szenvedett a csoportkör során, hogylétükről érdeklődtünk.

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

AZ ÖSSZES HÍR