Pastor: támadásban kell javulnunk

Vissza
Pastor: támadásban kell javulnunk

Csapatunk második vereségét szenvedte el Ukrajnában, Zaporizzsjában, a Dnyipro Kupán. A helyi Motor 28-26-ra vert meg bennünket. Juan Carlos Pastor vezetőedző értékelte a találkozót.

- Minden vereség fájó, még ha felkészülési időszakban is történik. Nyerni szerettünk volna, de rengeteget hibáztunk. A kapusaink jól védtek, ennyi védéssel meccset kell nyerni, szám szerint 17 védése volt Alilovicsnak és Segónak. Ez már a második meccsünk zsinórban, amikor akadozik a támadásvezetésünk. 26 rontott lövésünk volt. Ez rengeteg! Tizenötöt védtek az ellenfél hálóőrei, tizenegyet pedig elrontottunk. Sok a hiba, és ez megbosszulta magát. Mindenből lehet tanulni, és nekünk sokat kell dolgozni. A versenyidőszakban azért nagyban változik a helyzet, minden ellenfelünkre készülünk, elemzünk, most ez az erőltetett menetben még nincs, így ebben is sokat lépünk majd előre, jobban megismerjük majd a riválisokat. Tudom, hogy a szurkolóink szomorúak, hiszen ők azt szeretnék, hogy nyerjünk mindig. Megértem őket, hogy most csalódottak. Dolgozunk tovább, még nagyon az út elején járunk, lépésről lépésre kell fejlődnünk, hiszen három hét múlva már kezdődik a Bajnokok Ligája, addigra szeretném ha jó arcunkat mutatnánk.

Közzétéve: 2018.08.25.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/18
Magyar Kupa: a Balatonfüreddel játszunk az elődöntőben

Az M4 Sport Tv kézilabda-magazinjában kisorsolták a Magyar Kupa elődöntőinek párosításait, ahol a Balatonfüreddel kerültünk össze.

2019
03/18
Szerencsét hozott a Lexus-kulcs

Remek győzelmet arattunk tegnap délután, 25–23-ra nyertünk a K&H liga 20. fordulójában a Veszprém ellen. A mérkőzés előtt csapatkapitányunk és elnökünk jelképesen megkapta a Lexus Szegedtől új autóink kulcsait.

AZ ÖSSZES HÍR