Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Vissza
Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Csapatunk szerda délelőtt útra kelt Lengyelországba, ahol csütörtökön (18 óra) és pénteken (15 óra) előbb a Kalisz, majd a Plock ellen játszik meccset. A keretünk teljes, mindenki egészséges.

- Minden meccs a felkészülésünket szolgálja – kezdte a beszélgetést a MOL-PICK Szeged vezetőedzője, Juan Carlos Pastor. - Fontos állomás lesz a kaliszi torna, ismét élesben gyakorolhatunk, minden játékos szerepet kap, szeretnénk mindenkit használni. Főként a védekezést szeretnénk még csiszolni, hogy ez még hatékonyabbá váljon, mert ha ez jól működik, akkor tudnánk indulni, könnyű gólokat szerezni. Eddig mindenki nagyon szépen dolgozik, csak néhány kisebb sérülés hátráltatott bennünket, szerencsére azonban most már mindenki rendben van.

A MOL-PICK Szeged a következő kerettel utazott el Lengyelországba: Sego, Alilovic, Nagy M. (kapusok), Sostaric, Pedro, Balogh, Maqueda, Kasparek, Bombac, Canellas, Bánhidi, Gaber, Blazevic, Bodó, Zsitnyikov, Henigman, Källman, Sigurmannsson, Sunajko (mezőnyjátékosok).

A MOL-PICK Szeged meccsei:
Csütörtök, 18 óra: Kalisz-MOL-PICK Szeged
Péntek, 15 óra: Plock-MOL-PICK Szeged

Süli Róbert

Közzétéve: 2018.08.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/21
Jegyek a Plock elleni hazai meccsre

Kevesebb lengyel szurkoló érkezik a MOL-PICK SZEGED-Orlen Wisla Plock Bajnokok Ligája-mérkőzésre, így a jegymester.hu oldalra újabb jegyek kerültek fel.

2019
03/20
BL-lázban Marin Segóval (2. rész)

A Veszprém elleni győztes mérkőzés (25–23) utolsó tíz percében több fontos védést bemutatott kapusunk, Marin Sego, aki két elképesztően nehéz összecsapásra számít a BL-nyolcaddöntőben az Orlen Wisla Plock ellen, de mindenképpen tovább kell jutnunk.

AZ ÖSSZES HÍR