Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Vissza
Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Csapatunk szerda délelőtt útra kelt Lengyelországba, ahol csütörtökön (18 óra) és pénteken (15 óra) előbb a Kalisz, majd a Plock ellen játszik meccset. A keretünk teljes, mindenki egészséges.

- Minden meccs a felkészülésünket szolgálja – kezdte a beszélgetést a MOL-PICK Szeged vezetőedzője, Juan Carlos Pastor. - Fontos állomás lesz a kaliszi torna, ismét élesben gyakorolhatunk, minden játékos szerepet kap, szeretnénk mindenkit használni. Főként a védekezést szeretnénk még csiszolni, hogy ez még hatékonyabbá váljon, mert ha ez jól működik, akkor tudnánk indulni, könnyű gólokat szerezni. Eddig mindenki nagyon szépen dolgozik, csak néhány kisebb sérülés hátráltatott bennünket, szerencsére azonban most már mindenki rendben van.

A MOL-PICK Szeged a következő kerettel utazott el Lengyelországba: Sego, Alilovic, Nagy M. (kapusok), Sostaric, Pedro, Balogh, Maqueda, Kasparek, Bombac, Canellas, Bánhidi, Gaber, Blazevic, Bodó, Zsitnyikov, Henigman, Källman, Sigurmannsson, Sunajko (mezőnyjátékosok).

A MOL-PICK Szeged meccsei:
Csütörtök, 18 óra: Kalisz-MOL-PICK Szeged
Péntek, 15 óra: Plock-MOL-PICK Szeged

Süli Róbert

Közzétéve: 2018.08.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR