Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Vissza
Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Csapatunk szerda délelőtt útra kelt Lengyelországba, ahol csütörtökön (18 óra) és pénteken (15 óra) előbb a Kalisz, majd a Plock ellen játszik meccset. A keretünk teljes, mindenki egészséges.

- Minden meccs a felkészülésünket szolgálja – kezdte a beszélgetést a MOL-PICK Szeged vezetőedzője, Juan Carlos Pastor. - Fontos állomás lesz a kaliszi torna, ismét élesben gyakorolhatunk, minden játékos szerepet kap, szeretnénk mindenkit használni. Főként a védekezést szeretnénk még csiszolni, hogy ez még hatékonyabbá váljon, mert ha ez jól működik, akkor tudnánk indulni, könnyű gólokat szerezni. Eddig mindenki nagyon szépen dolgozik, csak néhány kisebb sérülés hátráltatott bennünket, szerencsére azonban most már mindenki rendben van.

A MOL-PICK Szeged a következő kerettel utazott el Lengyelországba: Sego, Alilovic, Nagy M. (kapusok), Sostaric, Pedro, Balogh, Maqueda, Kasparek, Bombac, Canellas, Bánhidi, Gaber, Blazevic, Bodó, Zsitnyikov, Henigman, Källman, Sigurmannsson, Sunajko (mezőnyjátékosok).

A MOL-PICK Szeged meccsei:
Csütörtök, 18 óra: Kalisz-MOL-PICK Szeged
Péntek, 15 óra: Plock-MOL-PICK Szeged

Süli Róbert

Közzétéve: 2018.08.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

AZ ÖSSZES HÍR