Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Vissza
Pastor edző: Minden meccsre szükségünk van!

Csapatunk szerda délelőtt útra kelt Lengyelországba, ahol csütörtökön (18 óra) és pénteken (15 óra) előbb a Kalisz, majd a Plock ellen játszik meccset. A keretünk teljes, mindenki egészséges.

- Minden meccs a felkészülésünket szolgálja – kezdte a beszélgetést a MOL-PICK Szeged vezetőedzője, Juan Carlos Pastor. - Fontos állomás lesz a kaliszi torna, ismét élesben gyakorolhatunk, minden játékos szerepet kap, szeretnénk mindenkit használni. Főként a védekezést szeretnénk még csiszolni, hogy ez még hatékonyabbá váljon, mert ha ez jól működik, akkor tudnánk indulni, könnyű gólokat szerezni. Eddig mindenki nagyon szépen dolgozik, csak néhány kisebb sérülés hátráltatott bennünket, szerencsére azonban most már mindenki rendben van.

A MOL-PICK Szeged a következő kerettel utazott el Lengyelországba: Sego, Alilovic, Nagy M. (kapusok), Sostaric, Pedro, Balogh, Maqueda, Kasparek, Bombac, Canellas, Bánhidi, Gaber, Blazevic, Bodó, Zsitnyikov, Henigman, Källman, Sigurmannsson, Sunajko (mezőnyjátékosok).

A MOL-PICK Szeged meccsei:
Csütörtök, 18 óra: Kalisz-MOL-PICK Szeged
Péntek, 15 óra: Plock-MOL-PICK Szeged

Süli Róbert

Közzétéve: 2018.08.15.

TOVÁBBI HÍREK

2019
06/17
Vladan Jordovics lesz utánpótlásunk szakmai igazgatója

Herbert Gábor távozik a PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatói posztjáról. Utódja Vladan Jordovics lesz, aki évekig dolgozott már Magyarországon.

2019
06/12
Herbert Gábor új kihívásokat keres

A PICK SZEGED utánpótlás szakmai igazgatója, Herbert Gábor új kihívásokat keres, így nem hosszabbította meg szerződését. Köszönjük a munkáját, és sok sikert kívánunk neki a felnőttek között.

AZ ÖSSZES HÍR