Búcsú Marci bácsitól!

Vissza
Búcsú Marci bácsitól!

Vasárnap nagy veszteség érte a MOL-PICK Szeged családot, elveszítettük klubunk egyik alapítóját, Ludányi Mártont. Az első hazai bajnoki meccsünket, amit szeptember 1-jén játszunk a Budakalász ellen, az emlékének szenteljük.

Az ember olvassa a hozzászólásokat, amelyeket a MOL-PICK Szeged család ír a szomorú hír mellé, látja azt, hogy mindenki szerette, csodálta Ludányi Mártont, Marci bácsit. Nagy veszteség számunkra egyik alapítónk elvesztése. Rajongott a kézilabdáért, a szegedi csapatért. Jött, szurkolt nekünk, elkísért bennünket idegenbeli meccsre is. Kék-fehérre festette az arcát, rázta az öklét, tapsolt, mosolygott.
Mindig jókedvűen jött közénk, mert családja mellett velünk szeretett lenni.

Igazán csak most gondolunk bele, hogy Ludányi Márton és Bérczy Mihály milyen nagy ajándékot adott nekünk. Egy csapatot, egy sikeres klubot. Ők tették le a szegedi kézilabda alapkövét, azt, hogy napjainkban Európában is jegyzett csapattá váljunk, a kézilabdában is komoly márkának számítson a MOL-PICK Szeged. A Szegedi Előre volt az első lépés, de talán a legkomolyabb történelmünkben.

Nagyon készültünk szeptember 1-jére, első bajnokinkra. Immár évek óta hagyomány volt, hogy Marci bácsi végzi el a kezdődobást, indítja el hivatalosan az idényt. Az idei szezonkezdet nagyon más lesz. Első meccsünket Ludányi Márton emlékének szenteljük, neki játszunk, neki tapsolunk, neki dobunk gólt, és őt ünnepeljük, mert emlékét, hitvallását örökre megőrizzük.

Isten veled, Marci bácsi!

A MOL-PICK Szeged család

Közzétéve: 2018.08.13.

TOVÁBBI HÍREK

2019
03/24
BL: nyertünk Plockban, kétgólos előny a visszavágóra

10–10-es félidő után 22–20-ra nyertünk az Orlen Wisla Plock ellen a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén, így kétgólos előnnyel várhatjuk a jövő vasárnapi visszavágót.

2019
03/23
Megérkeztünk Plockba! Meccsre fel!

Csapatunk szerencsésen megérkezett Plockba. Vasárnap 16 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában lépünk pályára. Tét a legjobb nyolc közé jutás, a visszavágót jövő vasárnap rendezik.

AZ ÖSSZES HÍR