Második edzőmeccsünket is megnyertük

Vissza
Második edzőmeccsünket is megnyertük

Második felkészülési mérkőzésünkön is győztünk a héten az újszegedi sportcsarnokban, a Dabas ellen 38–22-re nyertünk ma.

Ugyanazzal a kerettel vágtunk neki a Dabas elleni mérkőzésnek, mint a Budakalász ellen, vagyis Matej Gaber és Nik Henigman kisebb sérülés miatt ma sem lépett pályára.

Nyögvenyelősen indult a találkozó szegedi szempontból, a nagy hőségben több ziccer is kimaradt, Holló Balázs a dabasi kapuban remekelt. Ennek eredményeként 0–3-mal kezdtünk, majd Bombac egyéni megmozdulásai után a 8. percben egyenlítettünk.

Negyedóra játékot követően megszilárdult az előnyünk, miközben Juan Carlos Pastor vezetőedző folyamatosan forgatta a pályán levő szegediek összetételét.

A 19. minutumban Mario Sostaric lerohanásos találata után már 10–7-re vezettünk, időt is kért a Dabas. A szünetre végül négygólos előnnyel mehettünk.

A második játékrészben is maradt a nagy meleg a csarnokban, viszont a dabasi játékosok ellenállása egyre csökkent, amit viszont a MOL-PICK rendre kihasznált. Pedro, Sostaric és Sunajko is gyors gólokat szerzett, de a Bodó-bombák és az okos Sigurmannsson-megoldások sem maradtak el, így már a 41. percben 26–15 állt az eredményjelzőn.

Lehetőséget kapott mindenki, beállóból Alen Blazevic és fiatal kézilabdázónk, Tóth József is tetszetős gólt jegyzett. A mérkőzés 38–22-es végeredménnyel zárult, legközelebb szeptember elsején a Budakalász ellen lépünk pályára hazai környezetben, viszont akkor már élesben, a K&H liga első fordulójában 18 órától.

MOL-PICK Szeged – Dabas KC VSE 38–22 (17–13)
Férfi kézilabda, felkészülési mérkőzés. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1700 néző. Vezette: Asztalos, Bárkányi.
MOL-PICK Szeged: Alilovic – P. Rodríguez 3, Balogh 1, Bombac 4, Blazevic 1, Bodó 3, Källman 3. Csere: Sego, Nagy M. (kapusok), Maqueda 4, Sostaric 3, Canellas 2, Zsitnyikov 3, Bánhidi 6, Sigurmannsson 3, Kaspárek, Sunajko 1, Tóth J. 1. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Dabas: Holló – Országh 2, Szöllősi Sz. 2, Slachta, S. Tokuda 5/1, Halász L. 3, Bíró 2. Csere: Pallag (kapus), Kekezovity 2, Garajszki 1, Törteli 1, Kiss 2, Perisics, Zakics 2. Vezetőedző: Tomori Győző.
Hétméteres: 1/0, ill. 1/1.
Kiállítás: 2, ill 4 perc.

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.08.11.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR