Canellas várja a bemutatkozását

Vissza
Canellas várja a bemutatkozását

A MOL-PICK Szeged kézilabdásai és szakmai stábja továbbra is a szlovéniai Roglán dolgozik, az alapozás ezen szakasza pénteken délelőtt ér majd véget.

Július 25-én kezdtük az alapozást a szlovéniai Roglán - két szegedi, ráhangolodó edzés után -, ahonnan augusztus harmadikán, pénteken tér haza a csapat. Egyik új szerzeményünkkel, a spanyol válogatottal világ- és Európa-bajnok, a Vardarral pedig Bajnokok Ligája-győztes Joan Canellasszal beszélgettünk eddigi tapasztalairól.

- Jól viszonyulnak hozzám a csapattársak, így nagyon boldog vagyok, mert sikerült beilleszkednem. Az edzőtáborban a szobatársam Jorge Maqueda, akivel már a Vardarnál is együtt voltam. Ő is spanyol, így könnyen megértjük egymást. Sokat dolgozunk Roglán, így megpróbáljuk minél jobban élvezni a szabad pillanatainkat. Szlovéniából hazaérve szabad hétvégénk lesz, ekkor megyek Barcelonába a családomhoz, akikkel együtt térek majd vissza Szegedre vasárnap - nyilatkozta Joan Canellas, aki hozzátette, hogy már nagyon várja bemutatkozását a kék mezben, ami különleges élmény lesz számára.

A szlovéniai edzőtáborból folyamatosan jelentkezünk képekkel és videókkal Instagram- és Facebook-oldalunkon.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2018.07.31.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR