Kezdünk! Elnöki köszöntő!

Vissza
Kezdünk! Elnöki köszöntő!

Vasárnap a IV. PICK-NIK-kel megkezdődik a 2018-2019-es szezon. Dr. Szűcs Ernő Péter, a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke köszönti a MOL-PICK Szeged szurkolókat.

Tisztelt MOL-PICK Szeged Szurkolók!

Kezdünk, új idénynek vágunk neki ismét nagy várakozással, reménnyel. Ilyenkor mindenkiben van egy kis drukk. Ez természetes, hiszen kíváncsian várjuk az új szezont, a csapatot.

Idén is közösen, a MOL-PICK Szeged szurkolóival kezdjük el a felkészülést. Régóta hangoztatjuk, hogy számunkra milyen fontos a PICK-család, amelybe mindenki beletartozik. Edző, játékos, vezető, támogató és szurkoló.

Magyarországon egyedülálló módon szervezzük meg a PICK-NIK-et, hogy együtt legyünk!
Ennek az összejövetelnek üzenete van, mert mindenkire nagy szükségünk van. Az álmainkat csak közösen érhetjük el.
Jó látni a sok kékbe öltözött embert, kicsit és nagyot egyaránt.

Ez ad erőt a munkához, hogy folytassuk azt az utat, amit évekkel ezelőtt kitűztünk. Tudjuk, mindenért komolyan meg kell dolgozni. Minden győzelemért, minden sikerért. Nekünk ez a filozófiánk. Mi ebben hiszünk, és ennek lett meg az eredménye 2018-ban, amikor bajnoki címet szereztünk. A csapat és a szurkolók közösen!

Új idény, új remények, új célok. Ez vár ránk a 2018–2019-es szezonban. Nemcsak itthon, hanem a nemzetközi porondon is komoly kihívások elé nézünk. Arra kérek minden szurkolónkat, hogy továbbra is támogassanak bennünket, legyenek mellettünk, mert közösen haladunk Csak előre!

Hajrá MOL-PICK Szeged! Hajrá #kékek!

Dr. Szűcs Ernő Péter
a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóság elnöke

Közzétéve: 2018.07.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
05/27
Szerdán közönségtalálkozó a berlini hősökkel

Szerdán a bajnoki döntő szegedi meccse előtt köszöntjük a 2014-ben EHF-kupát nyert csapatunk tagjait. 16 és 17 óra között a Szurkolói bolt mellett pedig a szimpatizánsok találkozhatnak a játékosokkal.

2024
05/27
Bronzérmes az U16-os akadémiai csapatunk

Véget ért a bajnokság az első osztályú U16-os bajnokságban. Akadémiánk csapata bronzérmet szerzett.

AZ ÖSSZES HÍR