31-30-ra nyertünk Cegléden

Vissza
31-30-ra nyertünk Cegléden

Második edzőmeccsünket is megnyertük 2014-ben. Kedden Cegléden 31-30-ra diadalmaskodott a Pick Szeged

Cegléd-Pick Szeged 30-31 (13-14)
Cegléd, 150 néző.
Pick Szeged: Tóth M. - Gidai 4, Balogh 2, Mindegía 7, Hegedüs 2, Blazevic 7, Sztojanov. Csere: Pásztor, Vikor (kapusok), Urbán 1, Vranjes 1, Fekete B., Árpási 2, Velky P. 5. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.


Juan Carlos Pastor: - Azért jók az ilyen edzőmeccsek, mert képek kapunk arról, hogy kikre számíthatunk a fiatalok közül.

A meccsen Vladimir Vranjes ütközött a ceglédi Takács Bencével, akinek kitört két foga, míg a szegedi beállósnak öt öltéssel kellett összevarrni a könyökét. Marinko Kekezovics sérülés miatt kihagyta a meccset, így nem játszott. Az első félidőben és a második játékrészben is számos helyzetet rontott el a Pick Szeged, a spanyol mester ezért nagyon ideges volt.


A Pick Szeged legközelebb pénteken a vajdasági Mokrinban 17 órakor lép pályára. Egy hét múlva pedig már mk-meccset játszik idegenben, méghozzá a Balatonfüred otthonában. A tét a legjobb nyolc közé jutás. A következő körben a győztes a Csurgói KK ellen csatázik oda-visszavágós rendszerben a legjobb négy közé jutásért. 

Közzétéve: 2014.01.21.

TOVÁBBI HÍREK

2024
07/26
Szombaton rajt férfi kézilabdában az olimpián

Szombaton férfi kézilabdában is megkezdődik a küzdelem a párizsi olimpián. A magyar válogatott 11 órakor a Juan Carlos Pastor által irányított Egyiptommal mérkőzik.

2024
07/25
Seppo friss házasként kezdi el a felkészülést

Csapatunk osztrák szélsője, Sebastian Frimmel friss házasként kezdi majd el a felkészülést. Seppóval az esküvőről, a nyárról, az alapozásról és az új idényről beszélgettünk.

AZ ÖSSZES HÍR