Giricz Laura nagypapája is büszke az eredményre

Vissza
Giricz Laura nagypapája is büszke az eredményre

Szenzációs győzelmet aratott a magyar női junior kézilabda-válogatott a debreceni világbajnokságon, miután a döntőben nyert Norvégia ellen. A csapat tagja volt Giricz Laura, akinek a nagypapája, Giricz Sándor a legendás Szegedi Volán tagja volt.

Erre minden kézilabdabarát büszke, mert hatalmas tettet hajtott végre a magyar női junior kézilabda-válogatott a debreceni világbajnokságon. A mieink a döntőben, 28-22-re verték meg a norvég együttest. A keret tagja volt a szegedi születésű Giricz Laura, akinek a nagypapája éveken át erősítette a Szegedi Volánt, dolgozott edzőként a klubunknál. A legendás beállós nincs már az élők sorában, de biztos, hogy büszke arra, hogy unokája ilyen nagyszerű sikert ért el a nemzeti csapattal. Laura édesapja, Giricz Sándor is a klubunkban játszott, így ezer szállal kötődik hozzánk.

A magyar válogatottnak tiszta szívből gratulálunk, Giricz Laurára pedig büszkék vagyunk, csakúgy, mint a családja.

Csak előre!

Közzétéve: 2018.07.15.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR