Stefán Sigurmannsson 2021-ig hosszabbított

Vissza
Stefán Sigurmannsson 2021-ig hosszabbított

Újabb játékossal, a balszélső Stefán Sigurmannssonnal hosszabbította meg szerződését a MOL-PICK Szeged. Klubunk első izlandi légiósa 2021-ig erősít bennünket. A párjával kisbabát váró leendő édesapával készítettünk interjút.

– Miért döntöttél a hosszabbítás mellett?

– Először is nagyon jó helyre kerültem. A klub tökéletes, kiváló edzőkkel dolgozhatok, így nem volt nehéz meghoznom a döntést, hogy továbbra is kék mezben képzeljem el jövőmet.

– Milyen volt az első év Szegeden?

– Gyorsan ment a beilleszkedés, mert az első perctől kezdve jól éreztem magam a csapatban és a városban. Az pedig, hogy magyar bajnokok lettünk, még szebbé teszi az első szegedi szezont.

– Pároddal kisbabát vártok, hogy van a feleséged?

– Köszönöm, jól, bár már nagyon fáradt. Nagyon várjuk már a kisfiunk érkezését.

– Mit szóltál az izlandi labdarúgó-válogatott vb-szerepléséhez?

– Most nem voltunk olyan jók, mint az Európa-bajnokságon. Nem lehet mindig jól játszani, de képesnek tartom a csapatot arra, hogy továbbra is ott legyen a futball nagy eseményein.

Stefán Rafn Sigurmannsson Hafnarfjördurban született, ez Izland harmadik legnagyobb városa, 10 kilométerre található a fővárostól, Reykjavíktól.
Balszélsőnk idén május 19-én ünnepelte 28. születésnapját. A Haukar csapatában kezdett el játszani, 2012-ben a német Rhein-Neckar Löwen együttesébe igazolt, amellyel utolsó idényében bajnoki címet ünnepelhetett. 2016-ban Dániába, az Aalborg gárdájába igazolt, és szintén bajnok lett. Már idény közben aláírt a MOL-PICK Szeged csapatába, ő volt az első külföldi játékosunk, aki egy videóüzenettel köszöntötte a szegedi szurkolókat szerződése aláírásakor. A sorminta folytatódott, a német, dán bajnoki cím után velünk is bajnok lett.
Stefán Rafn Sigurmannsson a szerződését 2021-ig hosszabbította meg.

 

Közzétéve: 2018.07.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR