Elköszöntek a csapattól a szurkolók

Vissza
Elköszöntek a csapattól a szurkolók

A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét vendégül látta a csapatot a Partfürdőn, a Green&Grill teraszon. Az összejövetel remek hangulatban telt.

Kék füst, „Bajnokcsapat!” kiáltás fogadta a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát hétfőn kora délután a Partfürdőn, a Grenn&Grill teraszon. A Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület ismét megszervezte azt a kis összejövetelt, amellyel a kékhívek lezárják a szezont.

„Végre!” – mondták többen, így azért, mosolyogva zárni a szezont sokkal szebb és jobb dolog.

A klub az eseményre 150 darab egyedi pólót készített, amelyet örömmel viseltek a kékhívek.

Megjött a csapat, mindenki mindenkit átölelt, nagy volt a boldogság, többen napszemüveget viseltek, pedig felhős volt az idő...

Most ez volt a divat, később, a gyógysörök után azonban egyre többen tették a fejükre, készítettek közös fotókat a szurkolókkal, írták alá a sálakat, mezeket.

Nyugdíjas szurkolóink megjutalmazták a hónap játékosait – az elmúlt időszakban kevés hazai meccsünk volt, ezért maradtak el a díjátadások –, Stefan Sigurmannsson, Ivan Srsen, Bodó Richárd, Bánhidi Bence és Jonas Källman vehetett át egy-egy üveg bort.

Csapó Attila és Szögi Nándor köszöntötte a megjelenteket, majd a távozó játékosok vehettek át ajándékot.

Idén minden játékosnak volt egy csapata, a Pick Szeged utánpótlása indította el a mentorprogramot, amelyben a nagycsapat játékosai is részt vesznek. Ivan Srsen, Hegedüs Márk, Szergej Gorbok, José Manuel Sierra és Zubai Szabolcs kapott ajándékot a gyerekektől, majd a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesülettől és egyedi mezt a klubtól, a MOL-PICK Szeged csapatától.

Kiváló volt a hangulat, hat csapat még főzőversenyre is nevezett, ahol finom étkek készültek.

Aranyos idényt zárt a szurkolósereg, jó érzés volt MOL-PICK Szeged-szimpatizánsnak lenni ezen az eseményen is, hiszen 2018-ban mi vagyunk a BAJNOKOK.

Hivatalosan kedden este a Hungi Vigadóban zárul az idény, a csapat és a támogatók zárják a sikeres szezont. Az eseményen részt vesz a csapat tulajdonosa, Csányi Sándor is.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.05.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR