A döntő hete - Csak előre! (7. rész)

Vissza
A döntő hete - Csak előre! (7. rész)

Szombaton 13 órakor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzésén a MOL-PICK Szeged a Telekom Veszprém együttesét fogadja az újszegedi sportcsarnokban. A finálé lázában ég mindenki. A meccset az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Együtt a csapat


Pénteken délelőtt tartja utolsó edzését a szombati bajnoki döntő előtt Juan Carlos Pastor vezetőedző. Jó hír, hogy a bőség zavarával küzd a spanyol mester, minden játékosunk egészséges, így a legerősebb összeállításban vehetjük fel a küzdelmet. Pénteken este egy Szeged melletti településre utazik a keret, az éjszakát együtt tölti a csapat. Szombaton közösen, a Pick-busszal érkeznek a fiúk várhatóan 11 órakor az újszegedi sportcsarnokhoz. A bajnoki döntő előtt nem lesz búcsúztatás, az elköszönő játékosoktól a MOL-PICK Szeged szurkolói a május 21-i szurkolói szezonzáró rendezvényen köszönhetnek majd el. A Klub és a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület közösen készül erre rendezvényre, amelyre mindenkit szeretettel várnak. Mivel a tét hatalmas, és még két meccs van hátra a bajnoki döntőből, így mindenki a fontos feladatra koncentrál, így a búcsúsztatást és a búcsúzást mindenki külön ezen az eseményen teheti majd meg.

 

Szurkolói felvonulás


11.45-kor indulnak a Kék hívek a Széchenyi térről, így minden szurkolót várnak, hogy együtt menjenek át a Belvárosi hídon a bajnoki döntőre. A kezdés előtt a Csak Előre a Szegedi Kézilabdáért Egyesület egy élőképpel készül, így érdemes időben elfoglalni a helyét mindenkinek.

 

Jegyárusítás


Pénteken 15 órakor nyit a pénztár és 18 óráig tart nyitva. Szombaton 11 órától lehet majd jegyet vásárolni.

 

Parkolás


Mivel ismét népes szurkolósereg előtt rendezik meg a bajnoki döntőt, így érdemes a Belvárosi Híd mellett található Torontál téren megállni a gépkocsival.

 

Élőben


A finálét az M4 Sport TV élőben adja. A Rádió 88 többször jelentkezik a meccsről, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik. Csapatunk közösségi oldali kiemelt figyelmet szentelnek a döntő első meccsének. Facebook-, Twitter-, Instagram- és Snapchat-oldalunk videókkal, fotókkal és friss hírekkel jelentkezik.

 

Mindenki


Szurkolóinkra nagy szükség lesz. Eddig 118 meccset vívott egymással a két csapat. 33-szor nyertünk, öt döntetlent játszottunk és 80-szor vereséget szenvedtünk. 1981-ben csatázott először a két rivális, 37 éve tart a rivalizálás a Szeged és a Veszprém között.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.05.11.

TOVÁBBI HÍREK

2019
05/23
Bajnoki döntő: nagy különbségű vereség Veszprémben

Az első félidőben még 14–13-ra vezettünk, végül 35–24-es vereséget szenvedtünk a bajnoki döntő első mérkőzésén Veszprémben.

2019
05/23
Pastor: Készen állunk a döntőre

Csapatunk ma 18.30-kor a K&H férfi kézilabdaliga döntőjében a Telekom Veszprém otthonában lép pályára. A visszavágót vasárnap 18 órakor rendezik az újszegedi sportcsarnokban. Juan Carlos Pastorral hangolunk.

AZ ÖSSZES HÍR