A héten két edzőmeccset játszunk

Vissza
A héten két edzőmeccset játszunk

A héten két edzőmeccset is játszik a csapatunk. Kedden 16 órakor Cegléden, pénteken 17 órakor a vajdasági Mokrinban lépünk pályára.

A vasárnap a pihenésről szólt a Pick Szeged csapatának, hétfőn azonban már két edzésen vesz részt Juan Carlos Pastor együttese. A válogatott játékosok továbbra is hiányoznak, a magyar válogatott (Tatai, Mikler, Vadkerti, Ilyés, Zubai, Ancsin) és a svéd válogatott (Larholm) a dániai Európa-bajnokságon a középdöntőben szerepel sikerrel. A montenegrói nemzeti együttessel az Eb-től már búcsúzó Marko Laszica a héten már bekapcsolódik a munkába.

Kedden 16 órakor Cegléden, majd pénteken 17 órakor a vajdasági Mokrinban játszunk edzőmeccset.

2014. első tétmeccsét január 29-én (szerda) 18 órakor vívjuk Balatonfüreden, a Magyar Kupában tét a legjobb nyolc közé kerülés. Amelyik csapat továbbjut, az legjobb négy közé kerülésért a Csurgói KK ellen csatázik oda-visszavágós rendszerben.

- süli róbert -

Közzétéve: 2014.01.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR