A bajnoki döntő hete (3. rész) - Edzéslesen

Vissza
A bajnoki döntő hete (3. rész) - Edzéslesen

Szombaton 13 órakor a K&H férfi kézilabda liga első meccsén a MOL-PICk Szeged a Telekom Veszprém együttesét fogadja. A visszavágót május 20-án rendezik. Csapatunk teljes kerettel készül a fináléra.

Hat edzés

Hétfőn és kedden egy-egy, szerdán kettő, csütörtökön és péntek egy-egy foglalkozás szerepel a programban. A tréningek mellett több taktikai értekezlet is színesíti a napot. Főként a taktikai elemek gyarkolása játssza a főszerepet, Juan Carlos Pastor vezetőedző és segítői, Marko Krivokapics és Nenad Damjanovics rendesen pörgeti a csapatot.

Együtt a meccsre

Pénteken az edzés után a csapat találkozik, és az éjszakát közösen tölti el, szombat délelőtt együtt, a Pick-busszal érkeznek majd Kékek az újszegedi sportcsarnokhoz.

Teljes a keret

Ami igazán örömteli, hogy teljes a keret, minden játékosunk egészséges, így a legerősebb csapattal készülhetünk a bajnoki fináléra.

Másodszor kuparendszerben

Tavaly volt először oda-visszavágós rendszerű a férfi kézilabda-bajnokság döntője. Most annyiban változott a helyzet, hogy mi kezdünk itthon, a visszavágó lesz Veszprémben.

Új profilkép a Facebook-oldalon

Csapatunk a döntőre új profilképet készített a Facebook-oldalára. Egy kék szívben található a MOL-PICK Szeged logója. Egyre több kék szurkoló állítja be magának profilképnek.

Mindennap Sztori

Egyre népesebb csapatunk Instagram-oldala is. Mindennap friss videókkal és képekkel jelentkezünk a Sztoriban. A kedd délelőtti edzésről is készült több jelenet, így érdemes felkeresni az oldalt.

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.05.08.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR