A bajnoki döntőben a MOL-PICK Szeged

Vissza
A bajnoki döntőben a MOL-PICK Szeged

34-24-re nyert a MOL-PICK Szeged a Dabas otthonában, ez a siker pedig azt jelenti, hogy bejutottunk a bajnoki döntőbe. A fináléban a címvédő Telekom Veszprém lesz az ellenfelünk.

Dabas KC VSE-MOL-PICK Szeged 24-34 (13-19)
K&H férfi kézilabda liga, 26. forduló, Dabas, OBO Aréna, 1000 néző. Vezeti: Nagy, Túróczy.
Dabas:  Holló - Pocsai 5/4, Bíró 1, Slachta, Tokuda 6, Kiss 3, Kekezovity. Csere: Duleba (kapus), Korsós 1, Országh 4, Priczel 2, Tanaka 1/1, Perisic, Zakics, Laurinyecz 1/1.  Vezetőedző: Tomori Győző.
MOL-PICK Szeged: Sego 1 - Sostaric 4, Gaber 1, Thiagus Petrus, Bánhidi 5, Källman 6, Skube 1. Csere: Gorbok 1, Sigurmannsson 9/5, Balogh 2, Blazevic, Zsitnyikov 2, Fekete, Srsen 2, Zubai. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Kiállítás: 4, ill., 2 perc.
Hétméteres: 6/6, ill. 5/5.

Jól kezdtünk, gyorsan sikerült meglépnünk, ez pedig megnyugtatta a csapatot, így már az első 30 percben magabiztosan vezettünk. Sok lerohanásból szerzett gólt értünk el, így fokozatosan nőtt a különbség a két csapat között. A dabasi szurkolótábor nagy szeretettel fogadott bennünket, a közel 50 fős szegedi kéksereg pedig űzött, hajtott bennünket.

A második játékrészben sem változott helyzet, izgulni nem kellett, a közönség pedig jól szórakozott. A vége magabiztos 10 gólos siker a premieren, hiszen a szegedi kézilabda történetében először játszottunk NB I-es meccset Dabason.

Ez a siker azt jelenti, hogy a Balatonfüred elleni meccs eredményétől függetlenül már biztos, hogy bajnoki döntőt vívunk a Telekom Veszprém ellen.

Az első meccset május 12-én (szombat) 13 órakor vívjuk hazai pályán, a visszavágót május 20-án (vasárnap) 15 órakor rendezik a Veszprém Arénában.

Jegyinfókkal a jövő héten jelentkezünk.

Közzétéve: 2018.04.28.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/01
Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Pénteken 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének az első meccsén a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos szurkolói információk.

2023
05/31
Bombac: Ezekért a meccsekért élek!

Élet-halál meccsre készül a Veszprém elleni bajnoki döntő első, pénteki felvonásán Dean Bombac, csapatunk irányítója. A szlovén játékossal az esélyekről, Juan Carlos Pastor vezetőedzőről, a szurkolókról és az immár rövid hajáról is beszélgettünk. Interjú.

AZ ÖSSZES HÍR