Győzelem Orosházán - 29-26-ra nyert a Pick

Vissza
Győzelem Orosházán - 29-26-ra nyert a Pick

Megnyerte első 2014-es mérkőzését a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amely pénteken 29–26-ra győzött Orosházán felkészülési, egyben jótékonysági meccsen. A találkozóra körülbelül nyolcszáz drukker volt kíváncsi, a teljes jegybevételt a helyi kórház sür

 Jól kezdett a Pick, a harmadik percben, 4–0-nál időt is kellett kérnie a hazaiak trénerének. Juan Carlos Pastor a Tóth – Gidai, Balogh, Mindegía, Hegedüs, Blazevic, Kekezovics hetest küldte pályára kezdőként, majd folyamatosan érkeztek a csapatba a fiatalok, valamint a válogatottól visszatérő bosnyák beálló, Vladimir Vranjes is beszállt. A heteseket Gidai lőtte, nem is akárhogyan, mind a három lehetőségéből gólt szerzett, emellett Blazevic volt még elemében, négyszer talált be az első félidőben.

A szünet után feljöttek a hazaiak, ám végig a Pick vezetett, Mindegía és Balogh Zsolt lőtte a gólokat. A legszorosabb 27–26-os vendégvezetésnél volt a hajrá, ám ekkor Pastor edző időt kért, majd a Pick a hátra lévő rövid időben eldöntötte a meccset. A vezetőedző és segítője, Marko Krivokapics is elégedett volt a lefújás után, a foghíjas csapat teljesítette azt, amit vártak tőle, és a fiatalok is helyt álltak.

A Pick Szeged kedden a Cegléd ellen játszik felkészülési meccset idegenben, pénteken pedig a szerb Mokrin csapatának otthonában lép pályára.

Orosháza-Pick Szeged 26-29 (13-18)
Férfi kézilabda felkészülési mérkőzés. Orosháza, 800 néző. Vezette: Baranyi, Szloska.
Pick Szeged: Tóth M. – Gidai 4, Balogh 4, Mindegía 4, Hegedüs 3, Blazevic 6, Kekezovics 3. Csere: Pásztor I. (kapus), Czina, Tóth B., Vranjes 2, Fekete, Sztojanov 1, Molnár B. 2. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.

Közzétéve: 2014.01.17.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

AZ ÖSSZES HÍR