Juan Carlos Pastor: a futball BL jó példa!

Vissza
Juan Carlos Pastor: a futball BL jó példa!

Csapatunk szombaton és vasárnap Debrecenben szerepel a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében. Az első napon 13 órakor az elődöntőben a Csurgói KK ellen csatázunk a fináléba jutásért. Ezer szurkoló lesz ott a második napon az adidas #kékekTOUR jóvoltából.

- Ismerjük a filozófiáját, így tudjuk, hogy mindig a következő feladatra koncenrál, először a Csurgó elleni MK-elődöntőre. Mit vár a meccstől?

- Tisztelem azt a munkát, amit a CSKK-nál folytatnak, nagyra tartom a Somogy megyei klubot. Nagyon jó példát láttunk a héten a labdarúgó Bajnokok Ligájában, hiszen nincs lefutott meccs. Ha egy pillanatra is elhiszed, hogy könnyedén nyersz vagy továbbjutsz, akkor megtörténik az, ami a Barcelonával, vagy éppen a Real Madriddal, amely csak nagy szerencsével tudta kiharcolni a továbbjutást, előbbi viszont kiesett. Komolyan vesszük az első meccsünket, biztos, hogy a Csurgó is odateszi magát, így nem lesz könnyű ellenük kiharcolni a továbbjutást, ami azért számunkra kötelező.

- A Bajnokok Ligájától búcsúztunk, a Kiel továbblépett ellenünk, végül sikerült nyerni a szegedi meccsen, de ez is kevés volt. A találkozó végén viszont a szurkolók felállva tapsoltak. Ez komoly erőt adhat a hétvégére!

- Mindig elmondom, hogy egy klub számára mit jelentenek a szurkolók. Sokat! Ők is a csapatunk része. Fejlődünk mi is, de nélkülük ez elképzelhetetlen lenne. Egyre nagyobb és népesebb a kék tábor. Most is sokan lesznek velünk. Ez nagyszerű érzés ha magad mögött tudhatsz egy ilyen komoly erőt, hátteret.

- A papírforma Szeged-Veszprém döntőt ígér. Mit vár?

- A hét fontos feladata az volt, hogy akik visszatértek a válogatottól, gyorsan felvegyék a ritmust. Szerdán már minden rendben volt, nagyon szépen és hatékonyan dolgozott a csapat. Az mindenképpen pluszt ad nekünk, hogy tudtunk Veszprémben nyerni, ebből lehet erőt meríteni. Kiváló csapat az ellenfelünk, igazán már egyik fél sem tudja a másikat meglepni, de biztos, hogy lesznek új taktikai elemek mindkét oldalon. Nagy és komoly csata vár ránk.

A MOL-PICK Szeged szombaton 13 órakor játszik az elődöntőben a Csurgói KK ellen. 15.15-kor a Telekom Veszprém a Balatonfüreddel találkozik. Vasárnap 15.15-kor rendezik a bronzmeccset, 17.45-kor a döntőt.

A kétnapos eseményt az M4 Sport TV élőben közvetíti.

- Süli Róbert -

 

Közzétéve: 2018.04.12.

TOVÁBBI HÍREK

2024
06/18
Két akadémistánkat is kölcsönadunk az NB I-be

Két tehetséges akadémiai játékosunk is kölcsönbe kerül a következő szezonban. Gazsó Péter a HSA NEKA, míg Fekete Gellért a Csurgói KK csapatában szerepel az NB I-ben.

2024
06/17
Június 19-én döntenek

Klubunk beadta a szabadkártya kérelmét a 2024-2025-ös Bajnokok Ligája szezonra. Június 19-én döntenek az indulókról.

AZ ÖSSZES HÍR