Bodó Richárd: felszántjuk a pályát!

Vissza
Bodó Richárd: felszántjuk a pályát!

Csapatunk vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágóján a THW Kiel együttesét fogadja. Az első meccsen a németek 29–22-re nyertek ellenünk. Bodó Richárd kőkemény meccset vár, és bízik abban, hogy a szurkolókkal közösen sik

– Napok óta minden a Kielről szól, csakis a visszavágóra készültök. Mit érzel?

– Sokat edzünk, videózunk, készülünk keményen a vasárnapi meccsre. Jó előérzetem van.

– Le tudjuk dolgozni ezt a hétgólos hátrányt?

– Nem lesz egyszerű, ezzel tisztában vagyunk. Itt most nem elég a százszázalékos teljesítmény, 120 százalékot kell nyújtania mindenkinek.

– Sok volt a hiba az első meccsen, volt egy nagyon rossz periódusunk.

– Ez így van, egy 15 perces rövidzárlat miatt kerültünk ilyen hátrányba. Ez most nem fér bele. Ha játsszuk a játékunkat, akkor nem lehet gond. Bizonyítottuk már, hogy tudunk 60 percen keresztül magas szinten kézilabdázni.

– Fontos a csapategység, amiben mi erősek vagyunk.

– Ez így van! Most is együtt vagyunk, sokat beszélgetünk, minden apróságra odafigyelünk. Javítjuk egymás hibáját, biztatjuk egymást. Csakis így lehet készülni egy ilyen komoly összecsapásra.

– Túl lehet járni Landin kapus eszén?

– Persze. Mindkét kapusból készülünk, semmilyen meglepetés nem érhet bennünket. Nekünk kell sokkal pontosabban lőnünk, mert idegenben is megvoltak a helyzeteink.

– Szurkolóink között terjed egy nagy nyolcas fotó, ami sokak profilképe lett a Facebookon. Nagy szükség lesz rájuk!

– Ők a mi nyolcadik játékosunk. Együtt sikerül elérni a célunk, mert nem tettünk le arról, hogy ott legyünk a legjobb nyolc között. Vasárnap kimegyünk, és felszántjuk a pályát, a MOL-PICK Szeged-szurkolók ehhez pedig erőt, energiát adnak.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.03.30.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

2024
04/24
U18-as akadémai csapatunk a négyes döntő kapujában

Négy fordulóval az alapszakasz vége előtt a második helyet foglalja el a tabellán a PICK Kézilabda Akadémia U18-as csapata. A négyes döntő kapujában állnak a #kiskékek.

AZ ÖSSZES HÍR