Ezer MOL-PICK Szeged szurkoló Debrecenben

Vissza
Ezer MOL-PICK Szeged szurkoló Debrecenben

Ezer MOL-PICK Szeged szurkoló lesz Debrecenben, a Magyar Kupa döntőjén. Remekül sikerült az adidas kékekTOUR jegyeladása, kedden másfél óra alatt elfogyott az ezer kedvezményes belépő.

Hatalmas sor várt bennünket kedden 14 óra után náhány perccel az Árkád Szegedben. Másfél óra után - 15 órakor kezdődött az árusítás - elfogyott minden jegy a debreceni Magyar Kupa-döntőre, így klubcsúcs születik majd a Civisvárosban, ezer MOL-PICK Szeged szurkoló lesz ott a lelátón.

Sportszergyártónk, az adidas jóvoltából kedvezményes jegyet árultunk. Az adidas kékekTOUR remekül indul, kékbe öltöztetjük a nézőteret.

Stefan Sigurmannsson és Alen Blazevic sok-sok aláírást osztott ki, és készített közös fotót.

Vasárnap következik az újabb feladat, a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a THW Kiel együttesét fogadjuk. Az első meccsen 29-22-es vereséget szenvedtünk, így hétgólos hátrányban vagyunk.

A meccs előtt 14 órakor nyit a pénztár, lesz állójegy árusítás!

 

 

 

Közzétéve: 2018.03.28.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR