adidas kékekTOUR – Legyünk ezren Debrecenben!

Vissza
adidas kékekTOUR – Legyünk ezren Debrecenben!

Legyünk ezren Debrecenben, a férfi kézilabda Magyar Kupa-döntőn! Április 15-én indul az adidas kékekTour a fináléra. Támogatónk, az adidas jóvoltából a döntő napján a mérkőzéseket a a MOL-PICK Szeged szurkolói jelképes, 500 forintos jeggyel tekinthetik me

Itt a nagy bejelentés! Kezdődik a visszaszámlálás, mert célunk, hogy 1000 MOL-PICK Szeged szurkoló legyen Debrecenben, a Magyar Kupa-döntőjén. Támogatónk, az adidas jóvoltából csak 500 forintba kerül a belépő egy szurkoló részére. A Kék-hívek jelképes áron tudnak majd jegyet vásárolni az adidas kékekTOUR-ra!

- Nagy köszönet jár az adidasnak, hogy ilyen mellszélességgel az esemény mellé áll, és kiemelt támogatója lesz a nem mindennapi szervezésnek – nyilatkozta Szögi Nándor, a MOL-PICK Szeged operatív igazgatója. - Az idei szezonban több idegenbeli meccsünkön is népes szegedi tábor buzdította a csapatot. Most azonban egy a célunk, hogy legyünk ezren az MK-finálé napján Debrecenben. Nagyon bízunk abban, hogy ez a kedvezményes jegy sok-sok MOL-PICK Szeged-szimpatizánst megmozgat, és új idegenbeli nézőcsúcs születik, hiszen a klub történetében még sohasem volt ezer szurkolónk idegenben a lelátón. Arra kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el az információkat, és jöjjenek velünk az adidas kékekTOUR-ra, hogy legyünk ezren Debrecenben.

Tamás Áronnal, az adidas országigazgatójával készítettünk egy rövid interjút.

- Miért állt az adidas a kékekTour mellé?

- Cégünk filozófiája, hogy lehetőségeink szerint támogatunk kreatív, újító kezdeményezéseket, amelyek valami egyedit, egyedülállót hoznak létre. Most például ilyen elérni azt, hogy a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatát nagy létszámú szurkolótábor támogassa az MK-döntőben Debrecenben. Az adidas kékekTour tökéletesen illik ebbe a koncepcióba.

- A világ egyik legismertebb sportszergyártói. Milyen helyet foglal el a támogatói rangsorban Magyarországon a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata?

- Úgy gondolom, mindent elmond a támogatói rangsorról, hogy ma Magyarországon nincs másik csapat a K&H férfi ligában, akit az adidas közvetlenül támogatna.

- Mit gondol, sikerül megszerezni a szegedi csapatnak a hetedik MK-győzelmét?

- Nagyon bízom benne!

 

Fontos információk:

Kedvezményes jegyet március 27-től tud minden szurkoló igényelni, de több lehetőséget is biztosítunk számukra, hogy mihamarabb hozzájussanak a jegyükhöz. Az akciót március 27-én (kedd) egy rendhagyó eseménnyel indítjuk: 15 órától az ÁRKÁD Szegedben leszünk, ahol már megvehetők az 500 forintos jegyek. Az eseményen a MOL-PICK Szeged több játékosa is ott lesz, 19 óráig várjuk a szurkolókat.

- Március 28-tól (szerda) a jegyek a Pick Kézilabda Zrt. irodáján (Szeged, Deák F utca 28-30.) érhetők el munkanapokon 8 és 16 óra között.

- Április 1-jén, a THW Kiel elleni hazai BL-visszavágón az újszegedi sportcsarnokban is biztosítunk lehetőséget a jegyek megvásárlására, 14 órától lesz főbejárattal szemben (hostesseknél) lesz az árusítás.

- Fontos, hogy az akció a készlet erejéig tart, amennyiben a rendelkezésünkre álló 1000 darab kedvezményes jegy elfogy, az akciót lezárjuk.

- A kedvezményes jegy kizárólag a döntő napjára szól, a jeggyel mindkét aznapi mérkőzés (bronzmeccs, döntő) megtekinthető.

- Jegyet igényelni az akció keretein belül kizárólag személyesen lehet! Vásárláskor a nevet és az elérhetőséget kollégáink kérni fogják! A jegyárat kizárólag készpénzben tudjuk elfogadni.

- Egy szurkoló több kedvezményes jegyet is vásárolhat!

- Azok a szurkolóink, akik személyesen a fenti lehetőségeket nem tudják igénybe venni - nem szegediek -, kérjük, vegyék fel a kapcsolatot a Csak Előre a Szegedi Kézilabda Egyesülettel (email: info@csakelore.hu), kizárólag rajtuk keresztül lesz megoldható a jegyvásárlás!

ÉRDEMES SIETNI A JEGYVÁSÁRLÁSSAL!

Támogatónk, az adidas jóvoltából az első 500 jegy mellé egy egyedi, a Magyar Kupára készített szurkolói selyemsál is jár!

Azok a szurkolók, akik csak a szombati napra (2500 forint) vásárolnának jegyet a korábbi módon megtehetik.

Kérjük, adatai megadásával hívja kolléganőnket, Szanka Évát az alábbi számon: +36 30 337-4548, vagy az eva.szanka@pickhandball.hu email-címen lehet még érdeklődni.

Közzétéve: 2018.03.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

2024
04/17
Vasárnap a PICK Arénában játszik az U21-es csapatunk

Vasárnap 16 órakor az NB I/B-s bajnokság 26. fordulójában az OTP Bank-PICK Szeged U21 a Vecsés csapatát fogadja. A #kiskékek ismét a PICK Arénában vívják a meccset.

AZ ÖSSZES HÍR