Kielben a MOL-PICK Szeged

Vissza
Kielben a MOL-PICK Szeged

Minden gond nélkül megérkeztünk a németországi Kielbe, ahol szerdán 19 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzésén lépünk pályára. A meccset a Sport 1 TV élőben adja.

Sierra, Sego, Sostaric, Pedro, Balogh, Srsen, Skube, Zsitnyikov, Blazevic, Bodó, Thiagus Petrus, Gorbok, Bánhidi, Zubai, Källman, Sigurmannsson alkotja a 16-os keretünket. Kedd kora délután szerencsésen megérkeztünk Kielbe. Minden rendben volt az úton, Budapestről különgéppel repültünk. Dániában landoltunk, majd onnan busszal mentünk Kielbe.

Délután rövid pihenő, majd este edzés szerepel a programunkban. Szerdán 19 órakor kezdődik a VELUX EHF Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első meccse. A visszavágót április 1-jén 17 órakor rendezik Szegeden.

Eddig háromszor játszottunk a Sparkassen Arénában, és eddig nem sikerült nyernünk. Hazai környezetben jobb a mutatónk, az elmúlt két szegedi meccsen nyertünk a THW ellen.

Szerencsére mindenki egészséges, és önbizalommal telve várja a meccset.

A találkozót a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu szöveges online tudósítással jelentkezik, a Rádió 88 élőben számol be az összecsapásról.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.03.20.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR