Amit mindenki vár!

Vissza
Amit mindenki vár!

Szombaton 17.15-kor a MOL-PICK Szeged csapata idegenben, a Telekom Veszprém otthonában vív rangadót. A meccset az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Ez egy különleges Meccsnap mindig. Évtizedek óta a legjobban várt összecsapás következik, jön a Rangadó. Ennek a meccsnek rangja van. Európa szerte tudják a kézilabda szerelmesei, hogy ez bizony több mint egy derbi. Várja mindenki. Szegedi és veszprémi egyaránt.

Szombaton 17.15-kor a K&H ligában a Veszprém Arénában vizitálunk. Ott, ahol eddig még nem sikerült nyernünk. Tavaly és tavalyelőtt közel álltunk a bravúrhoz, végül azonban legnagyobb riválisunk ünnepelhetett.

Most sem mi vagyunk az esélyesek, a bakonyiak kerete bombaerős, és ők is tudják, hogy egy magyar Rangadó mit jelent. Éppen ezért különleges ez a meccs.

Kedd óta csak erre az összecsapásra készülünk. Becsülettel, nagy akarattal, hittel és reménnyel. Sok-sok erőt kapunk szurkolóinktól, akik az elmúlt meccsen, Barcelonában, a Palau Blaugranában olyan hangulatot teremtettek, hogy a katalán nézők is csak pislogtak, hogy mi van itt? A „PICK SZEGED! PICK SZEGED!” – buzdítás pedig olyan lendületet adott nekünk, hogy utolsó pillanatig nyílt volt a meccs, esélyünk volt a pontszerzésre.

Most is magunk mögött tudhatjuk a KÉK-tábort. Megtelik a szektorunk, onnan a sarokból jön majd az energia, az erő. Ez egy jó alap lesz a meccshez. Balogh Zsolti szavaival élve: „Nekik megyünk!” Nekik, mert egy Szeged–Veszprém párharchoz csakis így lehet hozzáállni.

Csak előre! Hajrá MOL-PICK Szeged!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.03.09.

TOVÁBBI HÍREK

2019
01/18
Vasárnap III. Mézi-kupa

Mézes Sándor hűséges szurkolója volt csapatunknak. Immár harmadik alkalommal emlékezünk rá, vasárnap 15 órától négy csapat vív ádáz csatát az újszegedi sportcsarnokban a Mézi-kupán.

2019
01/17
Vastaps az első edzőmeccsen

Az év első felkészülési találkozóján 13–11-es félidő után 30–24-re legyőztük a macedón Eurofarm Rabotnikot az újszegedi sportcsarnokban.

AZ ÖSSZES HÍR