Készülünk a rangadóra!

Vissza
Készülünk a rangadóra!

Szombaton 17.15-kor a K&H fréfi kézilabdaliga 20. fordulójában rendezik meg a csúcsrangadót, a Telekom Veszprém–MOL-PICK Szeged összecsapást. A magyar derbit az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy hazánk egyik leginkább várt sporteseménye következik, mint az a tény, hogy nincs olyan edzés a héten, hogy ne jönne el hozzánk egy tévéstáb, vagy éppen készítsen egy-egy újságíró valamelyik újságba, internetes portálra interjút.


Bizony szombaton következik a Rangadó, a Telekom Veszprém–MOL-PICK Szeged összacsapás.


Szurkolóink ismét meccslázban égnek, minden jegy elkelt a vendégszektorba, 250 KÉK-szimpatizáns űz, hajt majd bennünket a meccsen.


Jó hír, hogy Thiagus Petrus már a csapattal edz, egyelőre még nem dőlt el, hogy pályára léphet-e a meccsen, de mindenképpen biztató, hogy csatlakozott a kerethez.


Egyedül Matej Gaber jár még gyógykezelésre –  immár három gyermekes édesapa –, szlovén válogatott beállósunk hamarosan elkezdheti a könnyített munkát.


A többiek szerencsére rendben, csütörtökön két foglalkozás, pénteken egy tréning szerepel a programban, majd délután már elutazik a csapat, az éjszakát a Balaton-parton tölti a keret.


A szombati találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.03.08.

TOVÁBBI HÍREK

2022
11/29
Itt Celje! Kezdődik a második kör (Útinapló)

Szerda 18.45-kor a Machinesseker Bajnokok Ligájában a szlovén bajnok RK Celje Pivovarna Lasko otthonában lépünk pályára. Útinaplóval jelentkezünk a két napos túráról.

2022
11/28
Pénteken Zozo és Miki gyűjt adományt a Tappancsnak

Péntek 17 órakor a Napfény Parkban található TESCO-ban gyűjt adományt a Tappancsnak Szita Zoltán és Rosta Miklós.

AZ ÖSSZES HÍR