Készülünk a rangadóra!

Vissza
Készülünk a rangadóra!

Szombaton 17.15-kor a K&H fréfi kézilabdaliga 20. fordulójában rendezik meg a csúcsrangadót, a Telekom Veszprém–MOL-PICK Szeged összecsapást. A magyar derbit az M4 Sport TV élőben közvetíti.

Mi sem bizonyítja jobban, hogy hazánk egyik leginkább várt sporteseménye következik, mint az a tény, hogy nincs olyan edzés a héten, hogy ne jönne el hozzánk egy tévéstáb, vagy éppen készítsen egy-egy újságíró valamelyik újságba, internetes portálra interjút.


Bizony szombaton következik a Rangadó, a Telekom Veszprém–MOL-PICK Szeged összacsapás.


Szurkolóink ismét meccslázban égnek, minden jegy elkelt a vendégszektorba, 250 KÉK-szimpatizáns űz, hajt majd bennünket a meccsen.


Jó hír, hogy Thiagus Petrus már a csapattal edz, egyelőre még nem dőlt el, hogy pályára léphet-e a meccsen, de mindenképpen biztató, hogy csatlakozott a kerethez.


Egyedül Matej Gaber jár még gyógykezelésre –  immár három gyermekes édesapa –, szlovén válogatott beállósunk hamarosan elkezdheti a könnyített munkát.


A többiek szerencsére rendben, csütörtökön két foglalkozás, pénteken egy tréning szerepel a programban, majd délután már elutazik a csapat, az éjszakát a Balaton-parton tölti a keret.


A szombati találkozót az M4 Sport TV élőben közvetíti.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.03.08.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/01
Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Pénteken 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének az első meccsén a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos szurkolói információk.

2023
05/31
Bombac: Ezekért a meccsekért élek!

Élet-halál meccsre készül a Veszprém elleni bajnoki döntő első, pénteki felvonásán Dean Bombac, csapatunk irányítója. A szlovén játékossal az esélyekről, Juan Carlos Pastor vezetőedzőről, a szurkolókról és az immár rövid hajáról is beszélgettünk. Interjú.

AZ ÖSSZES HÍR