Pedro és Bodó megszórta a Komlót

Vissza
Pedro és Bodó megszórta a Komlót

A K&H liga 22. fordulójában 38-24-re legyőztük hazai pályán a Sport36-Komlót.

MOL-PICK Szeged - Sport36-Komló 38-24 (21-13)
K&H férfi kézilabdaliga, 22. forduló. Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1500 néző. Vezette: Rontó, Szanyi.
MOL-PICK Szeged: Sego - Pedro 8, Balogh 1, Skube 3, Bánhidi 2, Bodó 9, Källman 1. Csere: Sierra (kapus), Blazevic, Sigurmannsson 5/1, Zubai, Zsitnyikov 1, Fekete B., Srsen 4, Hegedüs 1, S. Sunajko 3. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Komló: Granic - Gebhardt, Obradovics 6, Markovics 1, Balázs 5, Grünfelder 1, F. Sunajko 2. Csere: Selymes, Szabó M. (kapusok), Huesmann 6, Kovács 2, Wéber 1/1, Szkokán, Gajdos. Vezetőedző: Kilvinger Bálint.
Kiállítás: 6, ill. 6 perc.
Hétméteres: 3/1, ill. 2/1.

NYILATKOZATOK

Juan Carlos Pastor, a MOL-PICK Szeged vezetőedzője: - Nagyon fontos, hogy mindig nyerjünk Szegeden. Több variációval próbálkoztunk ma a hármas védők között. Mindenki lehetőséget kapott, a fiatalok is éltek ezzel. Gratulálok a Komlónak a jó játékukhoz a szezonban.

Pedro Rodríguez, a MOL-PICK Szeged játékosa: - Gratulálok a Komlónak a jó szezonhoz. Jó érzés sok góllal nyerni, de az a legfontosabb, hogy újra jól és dinamikusan játszunk, valamint, hogy visszajöjjenek a sérültjeink. Amikor jól védekezik a csapat, akkor nekünk szélsőknek egyszerűbb a dolgunk, mert több indításgólt tudunk lőni. Mindenki hozzátett a mai győzelemhez, aminek nagyon örülök.

Kilvinger Bálint, a Sport36-Komló vezetőedzője: - Kicsit álmosan kezdtünk, de utána felvettük a küzdelmet a Szegeddel, de ez a mérkőzés nagy részében nem sikerült. Két emberünk hiányzott, aki stabilitást ad nekünk általában. A Szeged egy más színvonal, szoknunk kell még ezt a sebességet, néha nagyobb erőbedobásra késztettük a hazaiakat. Amit egy ilyen nagycsapat ellen meg tudunk csinálni, azt a mi szintünkön még jobban kivitelezhetjük majd. Küzdünk mindig becsületesen.

Selymes Attila, a Sport36-Komló játékosa: - Gratulálok a Szegednek a nagyszerű játékához. Nehéz ellenük készülni. Nekünk nem ők a riválisaink, picit szorosabbá tehettük volna a meccset, de ma ennyire tellett nekünk. Bodó ellen az NB I/B-ben már védtem, már akkor erősek voltak a lövései, most pedig még inkább.

ÖSSZEFOGLALÓ

Kezdőként és góllal tért vissza bokasérülése után Balogh Zsolt. Pedro és Bodó már az első félidőben megszórta a komlói kaput, kettőjük gólpárbaját végül utóbbi nyerte 9-8-ra. 

A második játékrészben Ivan Srsen is gólerősen játszott, de a testvére ellen pályára lépő Stefan Sunajko is háromszor eredményes volt az utolsó tíz percben. A fiatal balszélsőnk játéka azt jelentette, hogy ma a Zagreb ellen remekelő Mario Sostaric kapott pihenőt Juan Carlos Pastor vezetőedzőtől.

A MOL-PICK Szeged legközelebb vasárnap 19.15-től játszik, akkor a Barcelona otthonában a Bajnokok Ligája utolsó fordulójában.

- Becsei Dávid -

Közzétéve: 2018.02.27.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/19
Vereséget szenvedtünk a rangadón

A K&H férfi kézilabda liga 22. fordulójában 36-27-es vereséget szenvedtünk a Telekom Veszprém otthonában.

2024
04/18
Következik a magyar rangadó

Péntek 20 órakor a K&H férfi kézilabda liga rangadóján a Telekom Veszprém otthonában lépünk pályára. A meccset az M4 Sport közvetíti.

AZ ÖSSZES HÍR