Csavar Zoltán: Könnyes szemmel tértem haza

Vissza
Csavar Zoltán: Könnyes szemmel tértem haza

Csavar Zoltán 1996-ban bajnoki aranyérmet nyert a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. A székelyudvarhelyi születésű játékos az elmúlt nyáron stroke-ot kapott. Egykori játékosunkat vendégül láttuk az elmúlt hétvégén.

– Könnyes szemmel tértem haza Székelyudvarhelyre – kezdte a beszélgetést Csavar Zoltán. – Annyi, de annyi szeretetet kaptam, ami biztos, hogy sokat segít majd a gyógyulásomban. Jó volt találkozni a régi csapattársakkal, Fekete Robival, Mezei Ricsivel, Dobos Lacival, Dobos Józsival, akikkel sokat beszélgettünk, nevettünk. Dobozi Iván végig velem volt, sokat foglalkozott velünk. Nagy élmény marad a szegedi hétvége, és még a csapat is nyert, ami külön nagy öröm volt nekem.


Zolit a rehabilitációját végzi, Szegeden Thékesné Cini is megnézte, és megdicsérte, hiszen nagyon szépen halad a gyógyulásban.


– Vasárnap kimentünk megnézni a Pick U14 meccsét. Ekkor már mankó nélkül mentem. Bizony, ennyit gyógyultam lelkileg itt Szegeden. Egy biztos, hogy most az a célom, hogy visszatérjek Udvarhelyen az edzői kispadra, ismét gyerekkel foglalkozzak, és játszhassak a Pick ellen.


A Zágráb elleni győzelem után Csavar Zoltán klubunktól, dr. Szűcs Ernő Pétertől egy Pick-mezt vehetett át ajándékba.


– Tudják, hogy milyen csapattá nőtte ki magát a Pick Szeged? Olyanná vált, mint a világhírű Barcelona. Nem felejti a volt a játékosait, segítőkezet nyújt, amikor gond vagy baj van. Hálás köszönet ezért, mert igazán nagy klubbá vált a Szeged. Erre legyen büszke mindenki, mert én is az vagyok, hogy ennek a csapatnak a tagja lehettem, és tagja vagyok, mert a szívem mindig a MOL-PICK Szegedért is dobog.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.02.27.

TOVÁBBI HÍREK

2023
06/02
Megnyertük a döntő első meccsét

Parádés hangulatban, magabiztos, 31-25-ös győzelmet arattunk a Telekom Veszprém ellen a K&H férfi kézilabda liga döntőjének első mérkőzésén. Folytatás hétfőn 18.30-kor idegenben.

2023
06/01
Pénteken 16.45-kor nyílnak meg a PICK Aréna kapui

Pénteken 18.15-kor a K&H férfi kézilabda liga döntőjének az első meccsén a Telekom Veszprém együttesét fogadjuk a PICK Arénában. Fontos szurkolói információk.

AZ ÖSSZES HÍR