Bekukkantottak a kulisszák mögé

Vissza
Bekukkantottak a kulisszák mögé

A Zágráb elleni BL-meccs előtt három szerencsés szurkolónk, Takácsné Molnár Andrea, Takács Réka és Fehér Zita bekukkanthatott a kulisszák mögé, a meccs előtt az öltözőfolyóson pacsizhatott a csapattal.

– Köszönjük, felejthetetlen élmény marad – írta üzenetében Takácsné Molnár Andrea, aki nevezett a Kukkants be a kulisszák mögé játékunkra. Lánya, Réka és barátnője, Zita volt az a szerencsés, aki szombaton a Zágráb elleni BL-meccs előtt olyan helyekre juthatott el, ahol bizony kevés szegedi szurkoló járt.

Persze, sokan mosolyognak, hogy mit tudunk megmutatni az újszegedi sportcsarnokból, de talán a mostani nyertesek a bizonyíték arra, hogy bizony van itt különleges hely.

Meséltünk nekik az előkészületekről, megmutattuk a sajtószobát, ittunk egy üdítőt a VIP-teremben, majd az öltözőfolyosóra mentünk. A nyertesek nagy örömére személyesen találkozhattak Thiagus Petrussal, Réka nagy kedvencével, és beszélgethettek a brazil játékossal. Mindannyian gyors felépülést kívántak neki, majd jött a csapat, a meccsre induló keret.
Juan Carlos Pastor vezetőedző a melegítés előtt mindig tart egy rövid értekezletet, majd ezután irány a meccs. Andi, Réka és Zita mindenkivel pacsizott egyet. „Gyerünk! Let's go! Vamos! Hajde!” – ezek voltak azok a szavak, amelyek elhangzottak tőlük. Jó volt látni, hogy mosolyogtak, örültek annak, hogy lelkesíthetik a fiúkat.

Ezután jött a meccs. Mindhárman a szegedi B-középből szurkoltak, és örültek a kékek győzelmének.

Egy biztos: nemcsak nekik, hanem nekünk is élmény volt a velük eltöltött idő, mert három csupaszív szegedi szurkolót ismerhettünk meg bennük!

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.02.26.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/26
A 14. Eger-Szeged következik az NB I-ben

Szombaton 18 órakor a K&H férfi kézilabda ligában a QHB Eger otthonában lépünk pályára. Ez lesz a két csapat 14. NB I-es meccse.

2024
04/25
Éremre hajt az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapatának még négy meccs van hátra a bajnokságból, a #kiskékek az éremért állnak harcban.

AZ ÖSSZES HÍR