Szombaton a Zagrebet fogadjuk

Vissza
Szombaton a Zagrebet fogadjuk

A szezon utolsó Bajnokok Ligája-csoportmérkőzése következik. Szombaton 17.30-tól a PPD Zagrebet látjuk vendégül az újszegedi sportcsarnokban.

Az már szinte biztos, hogy a Bajnokok Ligája A csoportjának ötödik helyén végzünk. Nem ilyen egyértelmű viszont szombati ellenfelünk, a Zagreb sorsa. A horvát együttes hat ponttal a hetedik pozíciót foglalja el, de ugyanennyi egységet gyűjtött a Wisla Plock és a Kristianstad is. Mindezek tükrében számukra rendkívül fontos lesz a találkozó a továbbjutás szempontjából.

A mérkőzésre 50 horvát szurkoló érkezik majd. Korlátozott számban még kapható ülőjegy az állójegyek mellett, amelyeket pénteken (február 23.) 15 és 18 óra között lehet megvásárolni az újszegedi sportcsarnok jegypénztárában.

Szeptemberben 28–23-ra győztünk Zágrábban. A mezőny legeredményesebb játékosa Balogh Zsolt volt nyolc góllal, de Mario Vuglac, Luka Mrakovcic és Denis Buntic is ötször betalált.

Legutóbbi találkozásunk óta több változás is történt a zágrábiaknál. A kispadon Kasim Kamenicát az egykori veszprémi játékos, Zlatko Saracevic váltotta, míg két klasszis játékosuk, Stíipe Mandalinic és Matevz Skok a télen eligazolt. Előbbi a bundesligás Füchse Berlinbe, utóbbi a portugál Sportingba távozott. A horvát együttes első számú kapusává a 2016-os tavaszt Szegeden töltő Urh Kastelic lépett elő.

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata újból játékot hirdetett, méghozzá „Kukkants be a kulisszák mögé” címmel. Három szerencsés szurkoló olyan exkluzív helyekre juthat el a Zágráb elleni meccsen, ahol eddig kevesen jártak. Takács Réka, Fehér Zita és Takácsné Molnár Andrea lett a nyertes, így ők leshetnek be a kulisszák mögé.

A Zagreb ellen BL-meccsünket a Sport1 Tv közvetíti élőben szombaton 17.30-tól. A delmagyar.hu szöveges tudósítással, míg csapatunk közösségimédia-felületei részeredményekkel, képekkel és videókkal jelentkeznek az összecsapásról

– Becsei Dávid –

Közzétéve: 2018.02.22.

TOVÁBBI HÍREK

2024
04/16
Jegyértékesítés a HSA NEKA elleni meccsünkre

Április 30-án (kedd) 18 órakor utolsó hazai alapszakaszbeli meccsünket vívjuk a HSA NEKA ellen a K&H férfi kézilabda ligában. Megkezdődött a jegyértékesítés.

2024
04/15
Pénteken Veszprémben játszunk rangadót

Pénteken 20 órakor (élő: M4 Sport) a K&H férfi kézilabda ligában rangadót vívunk idegenben, a Telekom Veszprém otthonában.

AZ ÖSSZES HÍR