Edzések és edzőmeccs

Vissza
Edzések és edzőmeccs

A héten továbbra is a válogatott játékosok nélkül edz a Pick Szeged. Pénteken már edzőmeccset játszik a csapatunk, Orosházán 18 órakor jótékonysági találkozón szerepelünk.

 Hétfőn, kedden és szerdán Marko Krivokapics vezényli a tréningeket. A Pick Szeged vezetőedzője, Juan Carlos Pastor vasárnap óta Dániában, az Európa-bajnokságon tartózkodik, dr. Szűcs Ernő Péter és Mezei Richárd társaságában Aalborgban élőben nézte és nézi meg a magyar válogatott csoportmeccseit.

Az itthon maradó keret csak vasárnapra kapott pihenőt, még szombaton is volt edzés. Jó hír, hogy Niko Mindegía már hétfőn elkezdhette a tréninget, spanyol irányítónk az elmúlt héten egy kitámasztásnál szenvedett húzódást. Roberto Parrondo – vasárnap volt a születésnapja – vállsérülése is szépen gyógyul, a jobbszélső az edzések mellett kezelésekre is jár. Az viszont szinte biztos, hogy ő pénteken, 2014 első edzőmeccsén még nem játszik.

A Pick Szeged január 17-én 18 órakor Orosházán lép pályára és játszik jótékonysági meccset. A kerethez a héten csatlakozik a bosnyák válogatottal sikeres vb-selejtezőt játszó Vladimir Vranjes is. A keretünk a hiányzók ellenére is népes, hiszen a felnőttcsapattal a junioregyüttes tehetséges játékosai edzenek.

Vasárnap népes szegedi szurkolói csapat drukkolt a Kárász utcai Corso Facerben, a Délmagyarország Eb Szurkolói Clubban. Kedden a magyar–izlandi meccsen is közösen szurkolhatnak a szegedi hívek, ekkor Balogh Zsolt és Hegedüs Márk lesz a vendég.

- süli róbert -

Közzétéve: 2014.01.13.

TOVÁBBI HÍREK

2024
03/28
Hétgólos hátrányba kerültünk a BL-ben

A félidőben háromgólos hátrányban voltunk, végül héttel, 30–37-re kaptunk ki a Telekom Veszprém ellen a Bajnokok Ligájában a negyeddöntőbe jutásért rendezett párharc első meccsén. A visszavágót jövő csütörtökön rendezik Veszprémben.

2024
03/27
Prágában szerepel az U16-os akadémiai csapatunk

A PICK Kézilabda Akadémia U16-os csapata Prágában szerepel egy nemzetközi tornán.

AZ ÖSSZES HÍR