Marin Sego rendbe jött

Vissza
Marin Sego rendbe jött

Ma délelőtt Szegedről útra kelt a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata Macedóniába, Szkopjéba, ahol vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a Vardar ellen csatázik. Jó hír, hogy kapusunk, Marin Sego is a keret tagja.

Marin Sego is húzta a táskáját szombat délelőtt az újszegedi sportcsarnok előtt a MOL-PICK buszához. Ezt minden kék szurkoló örömmel konstatálta, hiszen horvát válogatott kapusunk húzódása rendbe jött, így csatlakozott a kerethez.
 
Vasárnap 17 órakor a VELUX EHF Bajnokok Ligája A csoportjában a Vardar Szkopje otthonában szerepelünk. Szeged-Budapest-Szkopje útvonalon jutottunk el a macedón fővárosba. Az ősz óta hazánkból is indul járat. Az biztos, hogy szegedi szurkolókban sem lesz hiány, hiszen 100 MOL-PICK Szeged szimpatizáns lesz ott a lelátón.
 
Továbbra is három sérültünk van: Balogh Zsolt, Matej Gaber és Szergej Gorbok nem tud játszani az aktuális BL-címvédő ellen. Eddig idegenben nem sikerült nyernünk a Vardar ellen, most sem mi vagyunk a meccs esélyesei, de ha a Löwen ellen mutatott játékot megtudjuk ismételni, akkor benne lehet a bravúr a csapatban.
 
Délután napsütésben érkeztünk meg, a Russia Hotel előtt pedig Szergej Gorbok üdvözölt minden szegedi játékost.

A meccset a Sport 1 TV élőben adja, a delmagyar.hu Útinapló formájában számol be, illetve szöveges online tudósítással jelentkezik. A Rádió 88 többször élőben jelentkezik, csapatunk közösségi oldalai (Facebook, Instagram, Snapchat, Twitter) fotókkal, videókkal, interjúkkal számol be a legfrissebb hírekről.

- Süli Róbert -

Közzétéve: 2018.02.17.

TOVÁBBI HÍREK

2022
01/27
A 12. PICK Szeged-Eger párharc következik

Vasárnap 17 órakor a K&H férfi kézilabda ligában az SBS Eger otthonában szerepelünk. Ez lesz ellenük a 12. párharcunk az NB I-ben.

2022
01/26
Bemutatjuk a legendáinkat: Mezei Richárd (7. rész)

December 9-én avattuk fel a PICK Arénában a Legendák Falát. A hetedik részben Mezei Richárdot mutatjuk be.

AZ ÖSSZES HÍR